16 copii saraci din Zalau au primit cadouri de Paste

Magazin Salajean 1 aprilie 2010 0

16 copii saraci din Zalau au primit cadouri de Paste

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, miercuri, 16 copii proveniti din familii defavorizate din municipiu au primit cadou, din partea Clubului Rotary din Zalau, imbracaminte si incaltaminte alese chiar de ei de la magazinele mall-ului Activ Plazza. Actiunea caritabila a fost organizata de membrii clubului, in colaborare cu Filiala Salaj a Crucii Rosii. Fiecare copil a avut la dispozitie suma de 140 de lei, pentru a-si cumpara hainute si incaltaminte dupa bunul plac.

Am reusit sa aducem un zambet copiilor tocmai prin bunavointa zalauanilor. Banii cheltuiti astazi pentru ei provin chiar de la cetatenii Zalaului, care, anul trecut, la spectacolul de Craciun << Daruieste un zambet >>, organizat de Clubul Rotary la Casa de Cultura a Sindicatelor, au donat diverse sume de bani pentru copiii saraci si pentru cei cu probleme de sanatate. S-au adunat atunci 2.200 de lei, pe care astazi, am decis sa-i folosim pentru cadourile acestor copii.

Am vrea ca exemplul nostru sa fie urmat si de alte organizatii non-guvernamentale, a afirmat, ieri, directorul Clubului Rotary Zalau, Ioan Cighi. De asemenea, acesta a mentionat ca actiunile caritabile vor continua, acesta fiind si rostul Clubului Rotary.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »