16.000 de elevi salajeni au primit mere stricate

Magazin Salajean 17 ianuarie 2011 0

16.000 de elevi salajeni au primit mere stricate

Prima livrare de mere pentru 16.000 de elevi, din sapte zone ale Salajului, a fost compromisa. Firma castigatoare a contractului de distributie a fructelor in scoli, SC Bam Pam Impex SRL Turda a impartit copiilor mere stricate, si asta, dupa ce in prima zi de derulare a contractului (5 ianuarie 2011) a oferit pliante in locul fructelor.

Distribuitorul sustine ca merele au inghetat in depozit, iar in locul de stocare din municipiu s-au dezghetat si s-au stricat. Cei care se ocupa de ambalarea produselor nu au verificat starea lor si asa au ajuns merele stricate la copii. In urma controlului efectuat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Salaj impreuna cu Directia Sanitar Veterinara Salaj s-a confirmat ca firma SC Bam Pam a dat copiilor mere stricate. Conducerea Consiliului Judetean Salaj a ajuns la un consens cu distribuitorul: vor fi retrase toate fructele stricate din depozit si de astazi copiii vor primi mere bune. Daca dupa vacanta intersemestriala reprezentantii firmei nu se achita de prevederile contractuale, ori daca mai apar sincope legate de respectarea clauzelor, sefii Consiliului Judetean Salaj sunt decisi sa rezilieze contractul cu SC Bam Pam Impex SRL din Turda.

In schimb, singurul loc unde lucrurile merg ca pe roate este in zona III, unde firma SC Symbi Prodcom SRL Ip a castigat contractul din programul Fructe in scoli. Conducerea CJ s-a aratat foarte multumita de modul in care acest distribuitor se achita de obligatiile contractuale, precum si de calitatea merelor oferite copiilor din scolile comunelor Camar, Halmasd, Ip, Marca, Nusfalau, Boghis, Plopis, Sag, Valcau de Jos si din orasul Simleu Silvaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »