150 de locuri de munca pentru salajeni

Magazin Salajean 14 octombrie 2010 0

150 de locuri de munca pentru salajeniOferta celor 23 de agenti economici din judet aflati in cautare de personal se diversifica de la o saptamana la alta. In prezent, potrivit informatiilor furnizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj, pe piata muncii din judet sunt disponibile 150 de slujbe, in domenii precum confectii, servicii, constructii si industria alimentara. Cele mai generoase oferte vin din partea societatilor care activeaza in confectii, in acest sector fiind puse la bataie 61 de locuri de munca. Mai mult de jumatate dintre acestea sunt destinate confectionerilor-asamblori, in timp ce muncitorii necalificati pot alege unul dintre cele 24 de posturi libere.

In domeniul serviciilor, oferta cuprinde 46 de joburi, pentru mai mult de 70 la suta dintre acestea fiind preferati muncitorii necalificati. In ceea ce priveste firmele de constructii, acestea vor sa incadreze 32 de lucratori, in timp ce in industria alimentara sunt neocupate 11 slujbe. Printre operatorii economici care pun la bataie cele mai multe slujbe se numara S+S Comexim Zalau (29), Sas Zanacana Construct Zalau (22) si Valenti Impex Simleu Silvaniei (15).

Pentru absolventii de studii superioare aflati in cautarea unui loc de munca, oferta continua sa fie extrem de slaba: doar un singur job de consilier juridic.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »