110 slujbe vacante in Salaj

Magazin Salajean 16 septembrie 2010 0

110 slujbe vacante in SalajAngajatorii din judet ofera celor 8.633 de someri salajeni numai 110 locuri de munca, potrivit datelor furnizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM). Si in saptamana 15-21 septembrie, cea mai bogata oferta este in sectorul constructiilor, firmele de profil fiind in cautarea a 48 de dulgheri, finisori terasamente, muncitori necalificati ori zidari.

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca in domeniul serviciile pot alege una dintre 35 de slujbe neocupate, mai mult de jumatate dintre acestea fiind destinate muncitorilor necalificati. Daca in alte saptamani, confectiile detineau suprematia in ceea ce priveste locurile de munca vacante, in prezent, oferta se limiteaza la 21 de posturi, 17 dintre ele, pentru muncitori necalificati. In industria alimentara, doar doua societati fac angajari, acestea fiind in cautarea a sase persoane.

In ceea ce-i priveste pe somerii cu studii superioare, acestora li se ofera cinci posturi de asistent manager, consilier economic si asistent marketing.

Printre firmele interesate sa incadreze un numar mai mare de lucratori se numara SC AC Pack Nusfalau, SC Alba ca Zapada Zalau, SC Ara Shoes Simleu Silvaniei si SC Ela Procon Criseni

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »