1000 de euro pentru cei care renunta la fumat

Magazin Salajean 16 aprilie 2008 0

1000 de euro pentru cei care renunta la fumatPotrivit unui comunicat de presa remis de Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Salaj, orice fumator care renunta definitiv la ingratul obicei are sansa de a castiga 1.000 de euro la concursul international Quit & Win 2008. Formularele de inscriere pot fi completate sau ridicate de la sediul CPECA Salaj (str. C. Coposu nr. 5), iar cele ramase vor fi distribuite doritorilor de catre voluntarii centrului. Premiile vor fi acordate in urma tragerii la sorti a castigatorilor.

Pentru a putea intra in competitia antitutun, dependentii de nicotina trebuie sa aiba 18 ani impliniti, sa fie consumatori de minim doi ani si sa aiba disponibilitatea de a renunta la fumat in intervalul de timp 2 – 29 mai, perioada in care vor fi atent monitorizati.

Proiectul este sprijinit financiar si tehnic de Inspectoratul de Sanatate Publica Bucuresti si de Asociatia pentu Sanatate, Educatie si Familie si este organizat de Agentia Nationala Antidrog cu scopul de a oferi celor care doresc sa renunte la fumat o motivatie in plus. Aceasta in conditiile in care foarte putini dintre dependenti reusesc sa gaseasca argumente atat de bine sustinute impotriva fumatului, majoritatea dintre acestia nereusind sa treaca peste efectele secundare ale lipsei nicotinei din corp.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »