10 septembrie – ultima zi pentru unele obligatii fiscale

Magazin Salajean 10 septembrie 2010 0

10 septembrie - ultima zi pentru unele obligatii fiscale  Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Salaj face cunoscut faptul ca azi este ultima zi de depunere a mai multor obligatii fiscale. Una dintre aceste obligatii este declaratia de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, formular 070.

Aceasta se depune de catre persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire (35.000 euro, la cursul BNR de la data aderarii la UE – 3,3817 lei). Apoi, DGFP Salaj reaminteste ca azi este ultima zi de depunere a declaratiei de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoane fizice romane, formular 020. Ea se depune de catre persoanele fizice, altele decat persoanele fizice romane care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire (35.000 de euro, la cursul BNR de la data aderarii la UE – 3,3817 lei).

Nu in ultimul rand, astazi este ultima zi de depunere a declaratiei de inregistrare fiscala/de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, formular 010. Aceasta se depune de catre persoanele juridice, care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire (35.000 de euro, la cursul Bancii Nationale a Romaniei de la data aderarii la Uniunea Europeana, 3,3817 lei).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »