Zece medici sălăjeni oferă consultaţii stomatologice gratuite

Flavia Pintea 4 aprilie 2013 1
Zece medici sălăjeni oferă consultaţii stomatologice gratuite

Copiii, de toate vârstele, din judeţul Sălaj pot beneficia de consultaţii stomatologice gratuite pe parcursul anului 2013. Acţiunea face parte din campania “Zâmbeşte România”, derulată la nivel naţional. În cadrul campaniei, care a luat startul în data de 1 aprilie, pe lângă consultaţiile stomatologice gratuite oferite în cabinete din întreaga ţară, vor fi derulate şi o serie de programe educaţionale pe tema igienei orale, adresate copiilor, educatorilor şi părinţilor. De asemenea, în acest an, România zâmbeşte, include şi un program de educare în şcolile din întreaga ţară, derulat alături de specialişti în igiena orală. Astfel, copiii vor beneficia până la finele programului de sfaturi privind igiena orală şi seturi complete pentru îngrijirea dinţilor, formate din pastă şi periuţă de dinţi.

În Sălaj, s-au alăturat campaniei 10 medici stomatologi care oferă consultaţii gratuite. Sălăjenii interesaţi pot consulta lista pe site-ul www.zambesteromania.ro.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 5 aprilie 2013 at 14:00 - Reply

    in simleu sunt astfel de medici si daca da care sunt acestia ?

Lasa un Raspuns »