Toate ambulanţele din Sălaj au fost echipate cu anvelope de iarnă

Mihaela Moldovan 11 decembrie 2012 4
Toate ambulanţele din Sălaj au fost echipate cu anvelope de iarnă

 

Toate cele 22 de ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) au fost dotate cu anvelope de iarnă, în acest sens fiind cheltuită suma de 13.000 de lei. Banii provin din bugetul propriu al instituţiei sălăjene, mai exact din alocările făcute conform legislaţiei în vigoare de către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sălaj, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), Liviu Varga.

Potrivit sursei citate, dacă pentru unele autospeciale a fost necesară achiziţionarea de cauciucuri noi, pentru altele s-a decis refolosirea unora din anvelopele iernii trecute, întrucât sunt încă în stare bună.

Ultima înnoire a parcului auto a SJA Sălaj s-a făcut în urmă cu un an, când instituţia a primit două ambulanţe, ambele de tip B, prin programul Ministerului Sănătăţii de înnoire a parcurilor auto a Serviciilor Judeţene de Ambulanţă din ţară. În prezent, parcul auto funcţional al SJA Sălaj include o ambulanţă de tip C, destinată intervenţiilor medicale de urgenţă la cel mai înalt nivel şi transportului medical asistat al pacientului aflat în stare critică, 12 maşini de tip B – pentru intervenţia de urgenţă şi transportul medical asistat al pacienţilor şi nouă maşini de tip A – destinate transportului bolnavilor.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. guthi 11 decembrie 2012 at 00:10 - Reply

  Wooww ce stire!!!!!!

 2. alt anonim 11 decembrie 2012 at 17:31 - Reply

  Si-o fi vandut dr. balint gumele de pe talpi, ca in Cluj nu va avea noroi ci mazga. Ii trebuie vasle! Catargul e prin pantaloni.

 3. Anonim 17 decembrie 2012 at 21:11 - Reply

  bani multi aruncati pe prostii cand prioritatile in pregatirea de iarna sunt altele precum acumulatori, antigel, ulei iarna motor si transmisie, lichid parbriz, mici reparatii, etc..!!!!!!!

 4. fratele lui balint 18 decembrie 2012 at 08:49 - Reply

  pt alt anonim ti-o f.. dr balint nevasta sau tie ciuda

Lasa un Raspuns »