„Telenovela” Nae revine la DSP Sălaj, episodul al treilea

Andreea Vilcovschi 11 aprilie 2013 1
„Telenovela” Nae revine la DSP Sălaj, episodul al treilea

Directorul economic al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, Gabriel Nae, câştigat în instanţă funcţia de director al instituţiei. Zilele trecute, Curtea de Apel Cluj a dat o sentinţă definitivă şi irevocabilă, prin care Nae este repus în postul din care a fost revocat de două ori şi dispune acordarea sumei de 10.000 de lei, reprezentând daune morale, precum şi a veniturilor neîncasate de la data eliberării din funcţie şi până la repunerea în funcţie.
Reamintim că Gabriel Nae a ajuns şef al DSP Sălaj în luna noiembrie a anului 2010, fiind sprijinit politic de către UDMR. După doar două luni, el a demisionat în urma mediatizării unei condamnări la un an de închisoare cu suspendare, pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Printr-un ordin al Ministrului Sănătăţii de la acea dată, Nae pierdea nu doar fotoliul de director, ci şi statutul de funcţionar public. Ca urmare, a atacat în instanţă decizia respectivă şi a câştigat.
Mai bine de opt luni i-a luat Ministerului să emită ordinul prin care Gabriel Nae a fost repus în funcţie şi doar cinci zile calendaristice pentru a-l revoca pentru a doua oară.
Directorul demis nu a stat cu mâinile în sân, astfel că a contestat din nou decizia MS, obţinând câştig de cauză. Pentru a prelua oficial frâiele DSP Sălaj, Nae are nevoie de de un ordin emis de ministrul Sănătăţii, care nu a sosit încă.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 12 aprilie 2013 at 08:06 - Reply

    bravo nae , felicitari, In Romania justitia functioneaza

Lasa un Raspuns »