Proiectul “Start în viaţă” are nevoie de voturile sălăjenilor

Mihaela Moldovan 28 august 2012 2
Proiectul “Start în viaţă” are nevoie de voturile sălăjenilor

Proiectul ,,Start în viaţă!”, iniţiat de Asociaţia pentru Reabilitarea şi Modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău A.R.M.S este unul din cele 208 proiecte comunitare care au intrat în cursa pentru obţinerea unei finanţări în cadrul programului de granturi Raiffeisen Comunităţi. Potrivit reprezentantului Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Mariana Ortelecan, proiectul respectiv îşi propune să contribuie la îmbunătăţirea calităţii serviciilor de îngrijire a copiilor în cel mai marespital din judeţ prin dotarea secţiei Pediatrie cu o maşină pentru spălarea şi dezinfecţia termică a biberoanelor şi tetinelor. Pentru fiecare proiect desemnat câştigător Raiffeisen Bank oferă o finanţare de maxim 5.000 de euro, restul costurilor fiind suportate de către iniţiatorul proiectului.
Câştigătorii vor fi desemnaţi printr-un proces de votare online, care se va derula peo perioadă de trei săptămâni, până în 17 septembrie 2012 (inclusiv), la ora 17. “Putem obţine finanţare doar dacă ne votaţi. Vă rugăm susţineţi-ne în demersul nostru de a schimba ceva în sistemul de sănătate. Votul vostru ne dă posibilitatea de a oferi micuţilor pacienţi un start bun în viaţă”, a declarat Mariana Ortelecan.
Pentru a vota, intraţi pe www.raiffeisencomunitati.ro – secţiunea Program de granturi şi înregistraţi-vă. După activarea contului, click pe “Log In”, unde reintroduceţi numele de utilizator şi parola, după care daţi click pe linkul ‘Click aici pentru a vota proiectul preferat‘.
Se va deschide o hartă unde aveţi posibilitatea să vizualizaţi proiectele distribuite pe judeţele în care se desfaşoară. Daţi click pe judeţul Sălaj şi votaţi proiectul “Start în viaţă!”.
Butonul de votare se găseşte în faţa titlului proiectului, selectaţi proiectul printr-un simplu click, după care apăsaţi butonul “Votează”, situat atât la începutul, cât şi la finalul listei de proiecte, a conchis sursa citată.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. erika 28 august 2012 at 16:12 - Reply

    Cam asa ne rugam si noi de voi daca mergem la urgenta, urgenta din zalau seamana a policlinica nu urgenta ,stam ore intregi in sala de asteptare,nu meritati nici un ban!!!!

  2. maricica 28 august 2012 at 20:08 - Reply

    Caldurile astea mari si-au spus cuvantul. Unii masculi de pe la etajele 5-6 au luat-o razna cu tot, cu blonda de la VI din dotare de a ajuns la psihiatrie saraca. Consortul a dat divortul si l-a obtinut. Consoarta supraponderala a masculului pretendent la carne straina, suporta caldura aerului si a masculului conjugal. (inca) Mai pe le etajele mici, alti masculi au intrat in calduri dupa ce au aparut unele “pisicute” noi din Cluj. De gustibus non discutandur ci masturbandur!

Lasa un Raspuns »