Oncologia a fost modernizată

Andreea Vilcovschi 27 decembrie 2012 1
Oncologia a fost modernizată

Lucrările de modernizare a Secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău au fost recepţionate joi, 27 decembrie, în prezenţa lui Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a conducerii unităţii spitaliceşti, a antreprenorului lucrării, a reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj şi a celor de la Inspectoratul de Stat în Construcţii.

În urma investiţiei ce s-a derulat pe parcursul a opt luni, în cadrul secţiei au fost amenajate saloane cu câte două paturi, un grup sanitar la fiecare două saloane, precum şi cabinete pentru medici şi asistente. Astfel, capacitatea totală este de 25 de paturi.

Lucrările au fost finanţate de către Ministerul Sănătăţii, care a asigurat 430.000 de lei, şi de către Consiliul Judeţean Sălaj, care a alocat din fonduri proprii 700.000 de lei.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. tamplarul 28 decembrie 2012 at 18:18 - Reply

    Cum s-a realizat aerisirea naturala? ca geamurile de la mansarda nu se pot deschide. Porbabil ca medicii vor aduce de acasa cate o sticla de 1/2 pline cu aer proaspat. ca acasa le duc pline cu palinca.

Lasa un Raspuns »