Olga Stana a rămas fără concurenţă la concursul pentru şefia Casei de Asigurări de Sănătate

Andreea Vilcovschi 15 mai 2017 0
Olga Stana a rămas fără concurenţă la concursul pentru şefia Casei de Asigurări de Sănătate

Proba scrisă a concursului organizat pentru fotoliul de preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj a scos din ecuaţie un candidat. Este vorba despre Dumitru Crişan, a cărui lucrare a fost notată cu doar 29 de puncte, insuficiente pentru a intra în proba interviului.
Contracandidata sa, Olga Stana, actualul interimar al instituţiei, a obţinut 80 de puncte, fiind declarată admisă pentru etapa următoare a concursului. Înainte de a fi numită interimar, Stana a fost director de relaţii contractuale. Ea nu se află la prima încercare de a deveni director plin al CAS Sălaj, anul trecut participând la un concurs similar, însă fără succes, întrucât nu avea cel puţin cinci ani vechime într-o funcţie de conducere.
Reamintim că la nivel naţional au fost scoase la concurs toate cele 43 de posturi de preşedinte-director general de la casele judeţene, Casa de Asigurări Bucureşti, precum şi de la Casa de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti. În total, 60 de candidaţi şi-au depus dosarele, 54 având dosare complete. În urma probei scrise din 11 mai, doar 22 de aspiranţi la funcţii de conducere au fost admişi, ei urmând să susţină interviu miercuri, 17 mai.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »