O nouă Conferinţă Naţională de Sterilizare în 2013

Mihaela Moldovan 20 decembrie 2012 3
O nouă Conferinţă Naţională de Sterilizare în 2013

 

Cea de-a patra ediţie a Conferinţei Naţionale de Sterilizare va avea loc în 23-24 mai 2013, la Zalău, organizatorul evenimentului fiind, ca şi în acest an, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Potrivit conducerii unităţii medicale respective, vor participa la eveniment specialişti ai Spitalului Addenbrooke Cambridge UK, medici specialişti, directori medicali, directori de îngrijiri, medici epidemiologi, chirurgi, asistenţi medicali din staţiile de sterilizare, secţiile de chirurgie, pediatrie, obstetrică ginecologie etc. În acest context, va fi lansată şi prima carte de controlul infecţiilor din România, destinată asistenţilor medicali şi elevilor de la Şcolile sanitare din ţară. Cartea respectivă a fost scrisă de specialişti din Marea Britanie şi tradusă în limba română. .

În cadrul conferinţei, vor fi desfăşurate cursuri pe tema sterilizării, sesiuni de referate şi comunicări, prezentări de instrumentar medical etc.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. HAHA 20 decembrie 2012 at 20:46 - Reply

  Auzi, conferinta la Zalau, orasul in care incompetenta asa-zisilor medici este recunoscuta pe plan national. La astia, nu as trata nici macar o raceala, doar le stim cu toti istoricul. Ce sa mai zic de atitudinea aroganta fata de pacient. Mi-e scarba.

 2. alt anonim 21 decembrie 2012 at 17:47 - Reply

  Are dreptate HAHA. Vorbiti de funie in casa spanzuratului. Mai bine ati tacea. Conferinta de sterilizare la Zalau, orasul care a fost teatrul unei infectii interioare de spital, cu consecinte dezastruoase pentru 5 femei. Cine oare e de vina?
  Textul legii o spune clar, dar….marii decidenti, “profesionistii”in domeniu si-au dat drumul la gura ca la coafor, fara mandat, ba chiar, intr-un moment de ratacire psihica una blonda a declarat ca a fost supusa la presiuni uriase. Ar fi interesant de aflat din partea cui? Implicit a recunoscut ca nu a afirmat adevarul. Atunci…pe cand reparatia in integrum?

 3. Anonim 17 mai 2013 at 09:48 - Reply

  ne intereseaza aceasta conferinta deoarece lucram in bloc operator la clinica obstetrica ginecologie stanca cluj.am dori sa ne inscriem mai multe colege. daca ati putea sa ne trimiteti detalii in legatura cu asta. multumim.

Lasa un Raspuns »