Marius Tăutu a câştigat prin concurs şefia Casei de Asigurări de Sănătate

Mihaela Oprea 4 februarie 2013 8
Marius Tăutu a câştigat prin concurs şefia Casei de Asigurări de Sănătate

Preşedintele-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Sălaj, dr. Marius Tăutu, şi-a câştigat dreptul de a rămâne, pentru cel puţin următorii 4 ani, la cârma instituţiei. În data de 1 februarie, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a afişat rezultatele la probele de concurs pentru ocuparea funcţiilor de conducere la mai multe case de asigurări de sănătate din ţară, printre care se numără şi instituţia sălăjeană.
Marius Tăutu a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte-director general la CJAS Sălaj. “După afişarea rezultatelor, urmează ca preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate să emită ordinul de numire în funcţie pentru fiecare dintre candidaţii care au promovat concursul”, a declarat Tăutu.
La proba scrisă susţinută în data de 23 ianuarie, Marius Tăutu a reuşit un punctaj maxim de 100 de punte. La proba de interviu din 29 ianuarie, Tăutu a primit nota 8,83, reuşind să se califice pentru funcţia scoasă la concurs.
Dr. Marius Tăutu a asigurat interimatul postului de preşedinte-director general al CJAS Sălaj începând din luna iulie a anului trecut, odată cu demiterea fostului preşedinte al instituţiei, Claudiu Bîrsan. Înainte de numirea sa în fruntea instituţiei, Tăutu a deţinut funcţia de director relaţii contractuale în cadrul CJAS Sălaj.

Comentarii

comments

8 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 4 februarie 2013 at 16:29 - Reply

  Felicitari

 2. Anonim 4 februarie 2013 at 21:43 - Reply

  bine ca nu o iesit pe2

 3. Anonim 4 februarie 2013 at 23:09 - Reply

  ma, da un excroc mai mare nu ati aflat?

 4. Anonymus 5 februarie 2013 at 08:20 - Reply

  Sa traiti domn (pardon – tovarase) colonel MAPN. Cizme si sosete mirosim, tovarase secretar general PCR! E ordin, se executa!

 5. Anonim 5 februarie 2013 at 08:53 - Reply

  tov. tautu
  daca imi mirosi picioarele, ce imi prescrieti?

 6. Anonim 7 februarie 2013 at 12:57 - Reply

  BRAVO.EMINENKE.

 7. como 7 februarie 2013 at 18:26 - Reply

  In sfarsit, a ajuns si directorasul mare presedinte – director. dupa ce a stat in umbra dintarului pentiuc, al basinosului de barna, al lui clau brsanael, acum cas nu a mi avut ce face si marele se greul concurs a fost castigat de tautu. adica, de unul singur. era rasul curului, ca singurul candidat, sa iasa pe locul 2.

 8. Anonim 9 februarie 2013 at 17:56 - Reply

  este un gunoi acest zis dr. tautu ,nu stie medicina nici cit o infirmiera ,a consulta numai p…e, la incorporare.

 9. Anonim 9 februarie 2013 at 17:56 - Reply

  este un gunoi acest zis dr. tautu ,nu stie medicina nici cit o infirmiera ,a consulta numai p…e, la incorporare.

 10. anonim 9 februarie 2013 at 17:56 - Reply

  este un gunoi acest zis dr. tautu ,nu stie medicina nici cit o infirmiera ,a consulta numai p…e, la incorporare.

Lasa un Raspuns »