Ioana Tămaş rămâne, deocamdată, la şefia Ambulanţei

Andreea Vilcovschi 6 decembrie 2012 0
Ioana Tămaş rămâne, deocamdată, la şefia Ambulanţei

Doctorul Ioana Tămaş, fostul managerul interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Sălaj, a acceptat să mai conducă această instituţie pentru o scurtă perioadă, susţine Ligia Marincaş, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj.

Tămaş a comunicat oficial DSP-ului că renunţă la interimatul Ambulanţei, începând cu data de 1 noiembrie, în prezent doctorul aflându-se în perioada interimatului. Potrivit legislaţiei muncii, pentru persoanele care ocupă funcţii de conducere, termenul de preaviz nu poate fi mai mare de 45 de zile lucrătoare. Din această perioadă maximală s-a scurs deja jumătate, însă oficialul DSP Sălaj nu a putut să ne comunice data până la care Ioana Tămaş va mai rămâne în funcţie, invocând că nu are decizia la îndemână.

Reamintim că la scurt timp după ce managerul interimat a anunţat că renunţă la funcţie, conducerea DSP Sălaj a decis să-i schimbe pe ceilalţi doi membri ai comitetului director, respectiv pe directorul economic, Emilia Turcu şi pe cel tehnic, Gheorghe Damian. În locul lor au venit Dorina Igreţ şi Claudiu Bujor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »