Cabinetele de medicină de familie – luate la puricat

Mihaela Moldovan 8 ianuarie 2013 2
Cabinetele de medicină de familie – luate la puricat

 Aproximativ 80 la sută din cabinetele de medicină de familie din Sălaj vor fi evaluate, în ianuarie şi februarie, în vederea încheierii de noi contracte de prestări servicii cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS). Verificarea este una periodică, realizată o dată la fiecare 2 ani, în urma căreia cabinetele trebuie să obţină acreditarea, în conformitate cu legislaţia în vigoare, a declarat preşedintele CJAS Sălaj, Marius Tăutu. Potrivit sursei citate, evaluarea va urmări îndeplinirea unui set de criterii prevăzute în normele legislative, pentru fiecare cabinet urmând să fie întocmit un raport la finalizarea întregului proces.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 8 ianuarie 2013 at 08:34 - Reply

    Actiune binevenita,daca se va face cu seriozitate !

  2. Anonim 8 ianuarie 2013 at 18:45 - Reply

    sa se verifice fiecare cabinet medical inclusiv dotarile si in special daca au sau nu apa curenta.Cum este posibil sa functioneze un cabinet de medic de familie fara apa curenta.Nu va dati seama de gravitate.Nu stiti ce inseamna infectarea cu un virus in unitatile medicale.De ce se inchid ochii si se apleaca ureche la promisiuni care nu sunt respectate.

Lasa un Raspuns »