Ambulanţa Sălaj are manager

Andreea Vilcovschi 19 martie 2013 16
Ambulanţa Sălaj are manager

La mai bine de patru luni de la demisia managerului interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Sălaj, instituţia are, în sfârşit, un nou şef. Radu Coste, persoana susţinută de PNL Sălaj pentru postul de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a fost instalat, la începutul acestei săptămâni, pe cel mai înalt scaun din instituţie. Ministerul Sănătăţii a emis, luni, 18 martie, o dispoziţie prin care fostul şef al Serviciului Control Trafic din cadrul Transurbis Zalău, devine noul manajer al SJA Sălaj. Acesta a fost instalat de îndată în funcţie, în prezenţa directorului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, Ligia Marincaş, şi a subprefectului Lucian Băican.
Odată cu decizia care îl vizează pe Coste, Ministerul a transmis încă un act oficial, prin care ex-managerul interimar, Ioana Tămaş, devine director medical, post pentru care a renunţat, de altfel, la interimatul Ambulanţei.
În vârstă de 55 de ani, Radu Coste este cel de-al patrulea liberal din Transurbis, pe care partidul l-a promovat pe o funcţie înaltă în instituţiile din Judeţ. Fostul şef al Serviciului Juridic din cadrul societăţii, Valer Crişan, a ajuns vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, fostul director economic, Nicolae Fazakas, a devenit viceprimar, iar ex-managerul operatorului de transport Ionel Mureşan a ajuns la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj. Lista ar putea fi completată de Ioan Almaş, fost viceprimar al Jiboului, în prezent responsabil Protecţia Muncii la firma de transport în comun, care se bucură de susţinerea liberalilor pentru un post de director adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj.
Reamintim că fostul manager interimar al Serviciului de Ambulanţă, Ioana Tămaş, şi-a anunţat demisia din această funcţie începând cu 1 noiembrie 2013. Întrucât factorii responsabili cu desemnarea unui nou şef nu au găsit soluţii, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj a convenit cu Ioana Tămaş ca aceasta să mai stea la şefia instituţiei şi după expirarea perioadei de preaviz, respectiv până când va fi identificată „persoana potrivită”.
La scurt timp după ce managerul interimar a anunţat că renunţă la funcţie, conducerea DSP Sălaj a decis să-i schimbe şi pe ceilalţi doi membri ai comitetului director, respectiv pe directorul economic, Emilia Turcu şi pe cel tehnic, Gheorghe Damian. În locul lor au fost numiţi Dorina Igreţ şi Claudiu Bujor, ambii susţinuţi de PSD Sălaj.
Lista celor care părăsesc Transurbisul pentru un fotoliu mai înalt dintr-o instituţie a statului nu se încheie, însă, cu Radu Coste.

Comentarii

comments

16 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 20 martie 2013 at 11:53 - Reply

  Nici nu ne miram ca apar nereguli cu asa persoane numite pe functii importante. Terminati odata cu politrucii astia ,care nu au nicio calitate doar atat ca lipesc afise si impart materiale in canpaniile electorale. Sati fie rusine CAPILNasiuule

 2. Anonim 21 martie 2013 at 14:56 - Reply

  Ce expertiza profesionala si ce studii are.
  Unde a lucrat inainte de 1989 si ce functie avea.

 3. Anonim 22 martie 2013 at 08:13 - Reply

  Andreea … pune-te si citeste si tu ce scrii inainte de a publica , ca altfel rade lumea de tine ! ASA SE SCRIE UN ARTICOL ??? ” “ devine noul manajer al SJA Sălaj “ , “ Ioana Tămaş, şi-a anunţat demisia din această funcţie începând cu 1 noiembrie 2013.”

 4. Anonim 22 martie 2013 at 09:53 - Reply

  Coste=cioban

 5. Anonim 5 noiembrie 2013 at 09:01 - Reply

  a fost detronat un hot si a venit tata lor

 6. Anonim 26 ianuarie 2014 at 21:40 - Reply

  dr tamas ioana este un om de calitate si o buna colega un asistent

 7. Anonim 26 ianuarie 2014 at 21:47 - Reply

  imi este rusine ca il cunosc pe acest individ coste radu

 8. Anonim 26 ianuarie 2014 at 21:52 - Reply

  acest coste radu nu a schimbat nimic in bine la ambulanta

 9. Anonim 29 ianuarie 2014 at 22:29 - Reply

  in afara ca e pnlist mai are si alte calitati acest individ excluzind rautatea patologica

 10. Anonim 8 februarie 2014 at 22:01 - Reply

  cind pleci de la ambulanta sper sa ajungi coleg cu colegul tau pnl fenechiu relu

 11. Anonim 8 februarie 2014 at 22:04 - Reply

  rusine cu acest coste radu

 12. Anonim 8 februarie 2014 at 22:13 - Reply

  ba tu ai ajutat pe cineva in viata ta

 13. Anonim 9 martie 2014 at 11:02 - Reply

  MAJORITATEA ANGAJATILOR DE LA AMBULANTA SALAJ TE ASTEAPTA SA LE DAI VESTEA CEA MARE CIND PLECIIIIIIIIIIII PLEACA NAIBI

 14. Anonim 9 martie 2014 at 11:03 - Reply

  LASA,TI LOC BA DA BUNA ZIUA

 15. Anonim 22 aprilie 2014 at 14:50 - Reply

  ASTA CIT II DE REDUS ISI INCHIPUIE CA NU SE MAI RISIPESTE CARBURANT LA AMBULANTA SARACU ,,,,,,,

 16. Anonim 15 iunie 2014 at 14:43 - Reply

  BA COSTE RADU PLEACA NAIBI DE LA AMBULANTA CA CEI CARE TE /AU PUS ADICA PNL AU PLECAT ,DACA AI ONOARE ESTE MOMENTUL SA TI/O ARATI SCONSULE ,

Lasa un Raspuns »