Ambulanţa are nevoie de 580.000 de lei

Andreea Vilcovschi 2 noiembrie 2012 3
Ambulanţa are nevoie de 580.000 de lei

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sălaj are nevoie de o suplimentare de 580.000 de lei pentru a-şi putea desfăşura activitatea în bune condiţii până la sfârşitul anului, ne-a declarat Ligia Marincaş, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj.
“Analizând datele bugetului SAJ Sălaj, reiese că pentru lunile noiembrie şi decembrie ar fi nevoie de peste 2 milioane de lei, în parte acoperiţi din bugetul contractat cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS)”, a precizat oficialul Direcţiei sălăjene, menţionând că Ambulanţa dispune de 1,45 milioane de lei şi că a solicitat ca diferenţa să fie asigurată printr-o redistribuire din rezerva existentă la CAS.
Banii sunt necesari pentru a acoperi cheltuielile din cele două luni cu salariile, tichetele de masă, combustibili, utilităţi, piese auto şi anvelope.
Solicitarea SAJ Sălaj a fost transmisă Ministerului, pentru a fi validată de către comisia de urgenţă.
Marincaş spune că suma necesară pentru aceste două luni este mai mare decât media pe primele nouă luni din 2012, situaţia fiind determinată şi de faptul că ambulanţele trebuie pregătite pentru iarnă.
Reprezentanţii direcţiilor de sănătate publică, cei caselor de asigurări de sănătate şi ai serviciilor de ambulanţă au participat, zilele trecute, la videoconferinţa organizată de Ministerul Sănătăţii, ce a avut ca principal subiect finanţarea serviciilor de ambulanţă până la finele anului şi eficientizarea activităţii acestora.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. alt anonim 6 noiembrie 2012 at 16:53 - Reply

  DSP achita combustibilul si lubrifiantii pentru salvarile care-l duc pe dr. balint la amantele sale de lux, in timpul garzilor acestuia? Si spune ca n-are bani pentru detergentii necesari in spital! Hm! Buna ordonare de credite….Dam acolo unde …e erectia mai mare!

 2. igroeg 22 noiembrie 2012 at 12:52 - Reply

  am trimis un raspuns , dar nu sa publicat, daca nu este cum doriti ziarele……..de a improsca cu noroi in niste oameni………………..si nu este in favoarea unui anumit partid nu se publica. Este de-a dreptul jignitor, sunteti deplorabili. Nu mai fiti asa slugarnici….nu-si va aduce nimeni aminte de voi dupa ce se va lua in stapanire ‘ciolanul” cel mare.

 3. ig 22 noiembrie 2012 at 13:33 - Reply

  ptr alt anonim
  sau intersectat cumva drumurile?observ ca stii multe despre dr balint.

Lasa un Raspuns »