CAS Sălaj are program şi sâmbătă

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj va avea program de lucru cu publicul în următoarele două sâmbete. Instituţia sălăjeană şi-a modificat programul de lucru, după ce zilele de 2 şi 3 mai au fost declarate libere.

Potrivit lui Marius Tăutu, directorul CAS Sălaj, angajaţii instituţiei vor avea vineri, 12 aprilie, programul unei zile normale de lucru, respectiv între orele 8,30-16, iar sâmbătă, 13 aprilie, instituţia va fi deschisă publicului în intervalul orar 8,30-14. De asemenea, la finalul săptămânii viitoare, respectiv sâmbătă, 20 aprilie, va fi recuperată ziua de 3 mai. Astfel, potrivit sursei citate, vineri şi sâmbătă, respectiv 19 şi 20 aprilie, angajaţii CAS Sălaj vor fi la serviciu între orele 8,30 -14.
Vacanţa de 1 Mai a bugetarilor a fost prelungită, în acest an, cu încă două zile. Guvernul a aprobat un proiect de hotărâre conform căruia zilele de 2 şi 3 mai 2013 au fost declarate libere. Cum 1 mai este zi liberă, iar sărbătorirea Paştelor va fi în acest an în data de 5 mai, angajaţii de la stat se vor alege cu aproape o săptămănă liberă, respectiv din 1 până în 6 mai. Doleanţa a venit din partea asociaţiilor investitorilor din turism, care au cerut Guvernului să declare zilele de 2 şi 3 mai din acest an drept zile libere, pentru ca ziua liberă de 1 Mai să fie legată de Sărbătoarea de Paşte, din 5 mai.

 

Leave a Comment