Iluminatul public din Vârşolţ, întreţinut cu 20.000 de lei

Mihaela Moldovan 20 februarie 2013 2
Iluminatul public din Vârşolţ, întreţinut cu 20.000 de lei

Autorităţile locale din Vârşolţ vor investi în acest an 20.000 de lei pentru întreţinerea sistemului de iluminat public din comună. Primarul Breda Lajos a declarat că banii vor fi alocaţi din bugetul Vârşolţului, printr-o hotărâre de Consiliu Local, investiţia fiind una prioritară pentru administraţia comunei. “Întreţinerea şi păstrarea în stare cât mai bună a drumurilor şi a sistemului de iluminat public sunt priorităţile noastre. Copiii localnicilor vin acasă la fiecare sfârşit de săptămână şi vrem să aibă drumuri bune pe care să circule, iar bătrânii satelor trebuie să vadă să circule pe trotuare, atunci când ies din casă după lăsarea întunericului. Din aceste motive vrem să investim 20.000 de lei din bugetul local pentru întreţinerea sistemului public de iluminat. Intenţionăm să montăm becuri pe alţi aproximativ 75 de stâlpi de înaltă tensiune. În acest fel, toţi cei 250 de astfel de stâlpi din comună vor avea corpuri de iluminat”, a declarat primarul.
Potrivit sursei citate, investiţia va începe mai întâi în centrul de comună, după care lucrările vor fi extinse în localităţile Recea şi Recea Mică. “Potrivit legislaţiei în vigoare, administraţia locală trebuie să asigure bune iluminare pe drumurile naţionale şi judeţene”, a spus primarul, făcând referire la faptul că prin Vârşolţ trece drumul naţional 1H, în timp ce drumul dintre satele Recea şi Recea Mică este unul judeţean. În fiecare lună, Primăria Vârşolţ achită către SC Electrica Distribuţie SA o factură de aproximativ 7.000 de lei.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 20 februarie 2013 at 15:39 - Reply

    ce stiri….freasca.ne cerul de asa ziaristi….

  2. Anonim 21 februarie 2013 at 09:28 - Reply

    auzi-INALTA TENSIUNE ???
    La ce inaltime monteaza becurile?
    Si cine risca montarea lor ?

Lasa un Raspuns »