Investiţii de 2,5 milioane de euro în Vârşolţ

Mihaela Moldovan 21 februarie 2013 3
Investiţii de 2,5 milioane de euro în Vârşolţ

Autorităţile locale din comuna Vârşolţ vor continua, în acest an, un proiect integrat în valoare de 2,5 milioane de euro privind asfaltarea drumurilor şi a uliţelor, introducerea reţelelor de utilităţi şi ridicarea unor construcţii civile, care să îmbunătăţească viaţa localnicilor. Primarul Breda Lajos a declarat că, din aceşti bani, nu mai puţin de 10 kilometri de drum vor fi modernizaţi în localităţile Recea şi Recea Mică, în timp ce în comună va fi introdusă reţeaua de apă şi canalizare. „Pentru toate aceste obiective cuprinse în proiectul integrat, am obţinut o finanţare în valoare de 2,5 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Rurală (FEADR) – Măsura 322”, a declarat edilul.
Potrivit sursei citate, componenta socială a proiectului presupune realizarea unui Centru educaţional de tip „after-school” pentru copii, în Vârşolţ, iar în satul Recea va fi reabilitat Căminul cultural. „Mai mult de jumătate din investiţie este deja realizată, iar până în luna iulie trebuie să o finalizăm. Suntem mulţumiţi de ritmul şi calitatea lucrărilor. La Centrul <>, am introdus deja şi sistemul de încălzire, iar acum se efectuează lucrări de interior”, a precizat primarul.
În urma licitaţiilor publice organizate în vederea desemnării constructorilor, firmele selectate sunt SC Inserco SA şi SC Lotus SRL.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. vasile 21 februarie 2013 at 09:40 - Reply

    Domnul primar merita felicitari, se vede mana de bun gospodar.Cand strabati cu masina Virsoltul vezi trotuare asfaltate, caldiri publice renovate, spatii comerciale civilizate.

  2. delta 21 februarie 2013 at 11:45 - Reply

    domnu vasile sa nu uitam ca o mare parte din aceste lucrari se datoreaza firmei delta

  3. maya 7 noiembrie 2013 at 16:04 - Reply

    ha ha ha!!!! Delta a lucrat pe gratis si de buna voie????

Lasa un Raspuns »