Fiii Satului, sărbătoriţi la Marin

Andreea Vilcovschi 27 decembrie 2012 3
Fiii Satului, sărbătoriţi la Marin

Căminul Cultural din localitatea Marin, comuna Crasna, va găzdui în data de 6 ianuarie, de la ora 12, sărbătoarea “Fiii satului Marin – 2013”. Cu această ocazie va fi lansată monografia satului, “Marinul – vatră românească a Sălajului”, semnată de conf. univ. dr. Aurel Maxim, prof. Petru Maxim şi prof. Teodor Şandor. În cadrul manifestării, va fi inaugurat căminul cultural recent modernizat şi va fi amenajat un stand cu cărţile publicate de către fii ai Marinului. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de un program de cântece religioase susţinut de corul Bisericii Ortodoxe “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” şi de un program artistic de muzică populară. În plus, va fi amenajat un stand pentru degustare de pălincă şi de produse tradiţionale din Marin.

Evenimentul este organizat de Primăria Crasna, Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj şi Comitetul de conducere a festivităţii “Fiii satului Marin 2013”.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. dan 27 decembrie 2012 at 21:56 - Reply

  bravo primaria

 2. Floare Turcas, Mesesenii de Sus, prof. pensionar Nr. 77 8 ianuarie 2013 at 05:31 - Reply

  Mi-as dori ca si aniversarea a 800 de ani de atestare documentara a satului Catalul Romanesc din 2013 sa fie o reusita ca si cea a satului Marin

 3. Aurel Maxim 18 aprilie 2013 at 19:37 - Reply

  Vă doresc mult succes în realizarea acestui deziderat, mai ales că este o aniversare jubiliară deosebită: 800 de ani!
  Dacă vă pot fi util în vreun fel, cu mare drag.
  Aurel Maxim

Lasa un Raspuns »