Drumuri asfaltate în Treznea

Mihaela Moldovan 16 noiembrie 2012 1
Drumuri asfaltate în Treznea

 

Două drumuri comunale din Treznea vor fi asfaltate printr-o investiţie de 1,5 milioane de euro, fonduri pe care administraţia locală respectivă le-a obţinut prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală – Măsura 322 “Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”. Primarul comunei Treznea, Emanoil Stanciu, a declarat că este vorba de drumul comunal 71 care face legătura între Treznea şi Românaşi şi drumul comunal 71/A care leagă localităţile Bozna şi Păuşa. “Proiectul Tehnic a fost deja întocmit şi am demarat organizarea licitaţiei în vederea desemnării constructorului”, a declarat edilul şef.

Potrivit sursei citate, investiţia este cu atît mai necesară cu cât cele două drumuri au fost puternic afectate de inundaţiile din vara acestui an, când viitura a spălat pietrişul de pe partea carosabilă şi a lăsat porţiuni de zeci de metri descoperite. Lucrările vor fi demarate în cel mai scurt timp posibil, urmând să fie finalizate în curs de un an.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 20 noiembrie 2012 at 22:59 - Reply

    Daca tot si-a cumparat voturile hai sa nu faca nimic nici in acest mandat, un mizerabil dea dreptul

Lasa un Raspuns »