Comuna Crasna, racordată la reţeaua de gaz

Adela Farkas 29 august 2012 2
Comuna Crasna, racordată la reţeaua de gaz

Locuitorii din comuna Crasna vor fi racordaţi, de vineri, la reţeaua magistrală de gaz metan. Din cele aflate de la primarul comunei, Pop Emeric, în 31 august, la ora 10, va fi tăiată panglica inaugurală a mult aşteptatei investiţii. “Primele demersuri realizate la nivel local pentru ca locuinţele şi instituţiile crăsnene să beneficieze de aceste utilităţi au demarat în anul 1998, când s-a mizat pe o posibilă investiţie spre Şimleu Silvaniei. Firma TransGaz Mediaş a realizat magistrala dintre Vîrşolţ şi Pericei, iar pe teritoriul Crasnei peste 6 kilometri de conductă magistrală au fost montaţi de societatea Amarad”, a precizat Pop Emeric. După recepţia investiţiei, vor demara lucrările pentru branşarea a 200-250 de locuinţe, precum şi a instituţiilor din centrul de comună (şcoala, atelierele şcolii, spitalul, sala de sport, blocul ANL).

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. @#$ 29 august 2012 at 16:25 - Reply

    foarte harnic primarul tot asa se lauda ca si cu aductiunea de apa si canalizare ca este terminata dar sunt o gramada de strazi neracordate bunaminte ca nu mai sunt bani si cine doreste sa plateasca intrebare atunci de ce pe strada primarului a rudelor acestuia si pe strazile consilierilor sa putut face racord acolo au fost bani???? sau cedeti ca nu se sti e si suntem fraieri?????????

  2. YYYYY 4 septembrie 2012 at 08:00 - Reply

    sper ca banii salajului sa nu ajunga numai in crasna. aviz lui T. marc, asa cum au ajuns posturile din administratie pe 2011 sau 2012 asta inseamna santaj

Lasa un Raspuns »