Se caută şef la Casa de Asigurări de Sănătate

Mihaela Moldovan 6 decembrie 2012 3
Se caută şef la Casa de Asigurări de Sănătate

 

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) scoate la concurs posturile de preşedinţi de Case Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) în mai multe judeţe din ţară, printre care se numără şi Sălajul. Potrivit anunţului postat pe pagina web a instituţiei sălăjene respective, termenul limită de depunere a dosarelor este 18 decembrie 2012 (inclusiv), în 21 decembrie urmând să se afişeze rezultatul selecţiei dosarelor. Concursul va consta într-o probă scrisă, care va fi susţinută în 23 ianuarie 2013, şi un interviu, programat pentru data de 25 ianuarie.

Preşedintele interimar al CJAS Sălaj, Marius Tăutu, a declarat că se va înscrie la concurs, acesta asigurând interimatul la şefia instiuţiei cu pricina din iulie anul curent, când fostul preşedinte, Claudiu Bârsan, a fost revocat din funcţie, printr-un ordin al preşedintelui CNAS.

Marius Tăutu este angajat al CJAS Sălaj din 1999, el fiind până în iulie anul curent director adjunct al instituţiei respective. Marius Tăutu a mai fost preşedinte al CJAS Sălaj în alte două perioade de interimat: 2004 – 2005 şi 2008 – 2009.

 

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. GOE 6 decembrie 2012 at 12:23 - Reply

    DE CE MAI ORGANIZATI CONCURSURILE ASTEA ,ESTE O IPOCRIZIE DUSA LA EXTREM,POSTUL SE OCUPA DE CATRE PERSOANA CARE ARE SUSTINERE POLITICA .SANT NISTE PARODII .MODUL IN CARE SANT NUMITI PRIN ASA -ZISELE ,,CONCURSURI ,,SEFII DE INSTITUTII ESTE O CAUZA IMPORTANTA A SITUATIEI DEZASTROASE DIN ROMANIA.PENIBIL.

  2. alt anonim 6 decembrie 2012 at 14:00 - Reply

    La acest concurs se va inscrie cine va dori, si va castiga cine trebuie. Traiasca NOMENCLATURA, fosta PCR, aciuta in pedelismul basescian de azi.

  3. Anonim 6 decembrie 2012 at 17:23 - Reply

    Se poate inscrie cine doreste,dar de regula la facaturile astea se inscrie doar o singura persoana cea nominalizata si sustinuta de partid.Da concursul respectiv nu-l organizeaza pd-ul ci usl-ul.IN ce priveste modalitatea desemnarii in functii de conducere nu este nici o diferenta intre partidele politice toti procedand la fel.A cuma nu-i de vina basescu de toate tarele si de ticalosia politicienilor.

Lasa un Raspuns »