Copil dus de urgenţă cu elicopterul SMURD la Bucureşti

Mihaela Moldovan 27 august 2012 2
Copil dus de urgenţă cu elicopterul SMURD la Bucureşti

Un băieţel de doar un an, din Zalău, a ajuns duminică la Urgenţă, cu arsuri grave pe corp, şi a necesitat transportarea imediată cu un elicopter SMURD la un spital din capitală, după ce o oală cu supă s-a răsturnat peste el. Copilul se juca în bucătărie şi în timp mama l-a scăpat din ochi, a tras de faţa de masă, răsturnând oala cu supa fierbinte peste el. Părinţii au chemat o ambulanţi şi copilul a fost dus imediat la spital, unde medicii l-au diagnosticat cu arsuri de gradul I şi II pe 20 la sută din suprafaţa corpului. “Pacientul de un an a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău la ora 12.27, prezentând o arsură termică prin lichid fierbinte de gradul I şi II pe aproximativ 20 la sută din suprafaţă corpului, mai exact pe faţă, gât şi torace. Pacientul a fost stabilizat din punct de vedere hemodinamic şi respirator la Urgenţă, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Codruţa Puşcaş.
Potrivit sursei citate, pentru urgentarea transferului la spitalul din capitală, a fost solicitat un elicopter SMURD.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. maricica 27 august 2012 at 17:18 - Reply

    Noroc cu dr. ladaru care trimite orice caz banal a Arafat. Acest caz se putea rezolva si in zalau. Deh, asa se vede eficienta economica la spitalul zalau.

  2. alex 28 august 2012 at 11:47 - Reply

    maricica proasta nu ti-as dori un asemenea caz banal….proasta dracului ce esti…..mars la cratita femeie tembela.

Lasa un Raspuns »