Vama, Iris şi Spitalul de Urgenţă cântă la Zilele Zalăului

Trei formaţii de muzică rock vor urca pe scenă la ediţia din acest an a Zilelor Municipiului Zalău, ce va avea loc în perioada 25-27 august 2017. Este vorba despre Vama, Iris şi Spitalul de Urgenţă, ale căror concerte sunt programate într-o singură zi.
Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Zalău, pentru ediţia aniversară – a XX-a, organizatorii şi-au propus să aducă divertismentul în centrul oraşului prin muzică, dans, folclor, tradiţii şi meşteşuguri locale.
După modelul anilor precedenți, prima zi a manifestării, vineri, 25 august, este dedicată muzicii folk, în acest an având loc a VI-a ediție a Festivalului ”FolkFest”, organizat de Casa Municipală de Cultură Zalău. Sâmbătă, 26 august, în cadrul ședinței festive care va avea loc în sala de spectacole din Clădirea Transilvania vor fi premiați atât elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale, cât și cuplurile care în acest an sărbătoresc 50 de ani de căsătorie. Tot sâmbătă, pe scena amplasată în parcarea Primăriei Zalău, vor urca formațiile Vama, Iris, Spitalul de Urgență, în timp ce pe scena amfiteatrului din Parcul Central vor avea loc reprezentații ale Fanfarei Promenada, ale elevilor Palatului Copiilor, ale elevilor Liceului de Artă ”Ioan Sima” Zalău, precum și ale formațiilor asociațiilor sportive locale.
Tot în mod tradițional, ziua de duminică, 28 august, este dedicată folclorului, atât celui local/național, cât și celui internațional, prin Festivalul Internațional de Folclor ”Ecouri Meseșene”, organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, împreună cu Casa Municipală de Cultură Zalău.
De asemenea, în săptămâna 21-27 august se vor desfășura competiții sportive de veche tradiție, teatru în amfiteatrul din Parcul Central, organizate de Primăria Municipiului Zalău, activități organizate de Biblioteca Județeană ”Ioniță Scipione Bădescu” și cele organizate de Clubul Pensionarilor, dedicate acestui eveniment, activități la care locuitorii municipiului sunt invitați să participe.
„Programul stabilit la această dată pentru Zilele Municipiului Zalău poate suferi, pe parcurs, unele modificări. Aceste modificări vor fi aduse la cunoștința cetățenilor orașului în momentul și cazul în care vor apărea”, au transmis oficialii Primăriei Zalău într-un comunicat de presă.
Pentru ediţia 2017 a Zilelor Zalăului, autorităţile au alocat 190.000 de lei.
A.V.

3 Thoughts to “Vama, Iris şi Spitalul de Urgenţă cântă la Zilele Zalăului”

  1. Anonim

    Serbarile din anul acesta vor fi dedicate lui Tiberiu Marc, securistul-sef al judetului. se vor strange si bani pentru campania psd.

  2. LIDERUL

    DONATI SANGE SI MERGETI LA UNTOLD E MAI FAIN SERIOS

Leave a Comment