Votând moţiunea de cenzură, deputatul PMP Sălaj, Liviu Balint, și-a vândut pielea celor de la PSD

Deputatul Liviu Balint, președintele PMP Sălaj, poreclit în județul nostru și „Regele lebeniței”, a ignorat miercuri decizia luată în cadrul partidului ca senatorii şi deputaţii partidului să nu participe la şedinţa de plen reunit, în care a fost dezbătută şi votată moţiunea de cenzură depusă de PSD şi ALDE împotriva prim-ministrului Sorin Grindean. Alăturându-se parlamentarilor din coaliția PSD-ALDE, Balint se numără printre puținii parlamentari ai opoziției care au trădat deciziile luate în grupurile parlamentare și au participat la vot.
Surse din cadrul PSD susțin că Liviu Balint a fost contactat în urmă cu două zile de către apropiați ai lui Liviu Dragnea, pentru a-l convinge să participe la votul moțiunii și să fraternizeze cu interesele social-democraților. Ceea ce, foarte probabil, s-a și întâmplat. Aceleași surse ne dezvăluie că, în schimbul votului său, reprezentanții PSD i-ar fi promis acestuia că soția sa va ocupa, în scurt timp, fotoliul de manager al Serviciului de Ambulanță Sălaj, funcție deținută de Balint înainte de a fi ales parlamentar, și pe care a părăsit-o aproape cu lacrimi în ochi. Mai mult, după cum susțin aceleași surse, Balint este deja cu un picior în PSD, astfel că putem spune deja că PMP Sălaj este deja în căutarea altui lider.
Evident, parlamentarul Balint nu a putut fi contactat, având telefoanele închisepână la închiderea ediției.
Reamintim că miercuri s-a înregistrat o premieră în istoria politicii româneşti. Parlamentarii PSD și ALDE (susținuți de aleși ai opoziției cumpărați peste noapte) și-au demis propriul guvern prin moțiune de cenzură. 241 de parlamentari au votat „pentru”. Vom reveni cu informații.

32 Thoughts to “Votând moţiunea de cenzură, deputatul PMP Sălaj, Liviu Balint, și-a vândut pielea celor de la PSD”

  1. Maria

    acesta este din nou un atac concertat la adresa lui Balint pentru ca aparent deranjeaza ca spune lucurilor care nu sant an regula din presa. Balint a votat pentru binele natiuni stiti prea bine ca o tara nu poate sta fara guvern. Sustinem Como nu te lasa

    1. Gligor

      Nu va minunati atata: omul a primit stipendie grasa pentru gestul sau!

    2. Marin

      Esti beteaga?! Te du si te coata la cap! Cum sa iei partea unui tradator abject? Astia ca el ne vand padurile si chiar Ardealul doar pt binele lui si ai lui! Sa-ti fie rusine si tie!

    3. Anonim

      ma faci sa rad ! 🙂 🙂
      doar prosti mai cred ca politicienii se gandec la binele poporului in detrimental lor !
      cei de la guvernare de cand au venit au indatorat statul ca sa mareasca salarii la bugetari, bani pe care pana la urma toti trebuie sa-i platim
      DAR CEEA MAI MARE GRIJE A POLITICIENILOR A FOST SA PUNA PUMNUL IN GURA JUSTITIEI ! SA NU SE MAI ATINGA NIMENI DE „ALESII POPORULUUI”

  2. Anonim

    Como va fi propus de psd ministru al sanatații

    1. Anonim

      LA CAT E DE INGRAMADIT SI REDUS MINTAL, AR FI IDEAL PENTRU ACEL POST ! DOAR ASA O SA RAMANA IN TARA ASTA DOAR POLITICIENI SI ASISTATI SOCIALI, PLUS UNGURII CARE O SA CEARA HAUTONOMIE

  3. Anonim

    NU ESTE COMO, NU VORBITI PROSTII.

    1. Anonim

      Nu este el! Pixelul Albastru! Măcar atât a învățat de la Băsescu!

  4. Anonim

    Dezamăgitor..

  5. limba romana sau romales

    Maria te rog sa mergi din nou la scoala sa inveti sa scrii corect in limba romana sau daca nu macar in romales, dar poti sa il duci si pe como cu tine!!! Sau mai bine mergeti amandoi va legati de un bolovan mare si va aruncati in Somes sa nu va mai gaseasca macar scati tara de doi analfabeti!!! PUIE COMO

  6. Anonim

    Draga Maria! Atunci cand spui ca lucrurile nu sunt „an regula” in presa, te referi la faptul ca jurnalistii scriu prea corect (gramatical)? Cu astfel de cititori cred si eu ca „binele natiuni ” e in pericol din punct de vedere ortografic.

  7. Anonim

    Ei, ce nu mănîncă unii pentru o funcție!

  8. PSD il va propune pe como prim-ministru……………la Jibou.

  9. Anonim

    Regele lebeniței?

  10. Anonim

    La trecutu ti mare, mare viitor……adica cacat a fost… cacat a ramas

    1. Elena

      Meriti o sampanie frantuzeasca! Asa este.Un comunist imputit si avar!

  11. Anonim

    tiganu tot tigan ramane,tradeaza oricand si de cate ori are ocazia, de ce va mirati, cu cele patru clase ale lui.alegri anticipate si revine la vandut lebenita la bariera din Jibou

  12. Anonim

    Pentru cel de la 17,58 ; Nu știu cum o să ,,scati,, țara de nu știu cine când tu faci observații la care nici tu nu ești mai grozav…Cât despre Balint,trădarea la el este la ordinea zilei.Nu demult și-a bătut joc de toți colegii din UNPR și a plecat la PMP tocmai pentru funcția deținută azi.Acuma trădează PMP pentru o funcție promisă neveste-si de PSD…Ce mai,scopul scuză mijloacele ! Cândva va plăti.

  13. Anonim

    Foarte bine, cei care au votat asemenea specimene sunt mama prostilor din PSD.
    Cum sa ai incredere in Balint Liviu?
    Cat de prost trebuie sa fii?

  14. Tăunu

    De fapt, nu-i de vină lebeniţaru. De vină sunt ăia care l-au votat. Repet, a suta oară, la români nu-i bună democraţia, aici trebuie o dictatură !

  15. Iuda de Salaj!

    Si-a traficat votul (si voturile celor care l-au trimis in Parlament) pentru un post caldut la Salvarea pentru nevasta-sa.
    Sper ca n-ati crezut vreo clipa ca este capabil de intentii onorabile fata de Salaj si salajeni.

  16. Maria

    ce oameni rai mai treceti pe la Biserica sper sa va ierte Dumnezeu pentru tot raul pe care il faceti lui Balint si familiei lui. Nu stiu unde incape atata rautate impotriva unui om care a facut atatea pentru Salaj. Lupta Balint in continuare nu lasa capul plecat doar tu esti cu oamenii

    1. Anonim

      A FACUT UN KKT!

    2. Anonim

      SA MEARGA LA BISERICA BALINT SI TOTI POLITICIENII DE RAHAT ! EI DAU BANI NOSTRI LA BISERICA !
      EI SUNT PACATOSII=HOTII=CORUPTI=EXCROCII CARE MERITA SA ARDA IN VECI IN IAR, (ASTA DACA EXISTA) EI SI TOT NEAMUL LOR

    3. Anonim

      este o ideie proasta sa iei apararea unuio politician, in general, iar la balint ai nimerit-o rau de tot !
      mai rar gasesti un exwemplu asa de prost care sa ajunga in varful politici romanesti.
      el este exemplul perfect de ce tara asta o duce cum o duce

    4. Traian

      Ip , Traznea , Jibou … Cristosii si sfinti … Daca te intalnesc iti dau ce a primit bunicul meu ceferist in nodul de cale ferata Jibou pe 15 Martie de la trupele unguresti !!! Si tie Maria !

  17. Mai, Maria, tu ce propui?!

    Sa inchidem ochii si sa ne facem ca ploua?!

    1. Mai, Maria, tu ce propui?!

      Eventual, sa intoarcem si celalalt obraz, daca tot ne iei cu lucruri bisericesti.

  18. Anonim

    Bravo Como, un deputat cu personalitate, coloana vertebrala, mult bun simt. De aia te-am trimis in parlament, mentionez ca pe tine nu Partidul Marilor Pampiti. Meriti si sper sa te puna PSD-ul prim-ministru.

Leave a Comment