Virgil Ţurcaş nu mai este director la APIA Sălaj

Andreea Vilcovschi 26 februarie 2013 20
Virgil Ţurcaş nu mai este director la APIA Sălaj

Presiunile politice exercitate asupra lui Virgil Ţurcaş, fostul directorul al Centrului Judeţean APIA Sălaj, şi-au făcut efectul. Ţurcaş a decis să renunţe la cel mai înalt fotoliu din instituţie şi a solicitat mutarea sa pe postul de Şef Serviciu Controale pe Teren, din cadrul Agenţiei sălăjene.

“Am solicitat şi a fost aprobată mutarea mea pe postul de Şef Serviciu Controale pe Teren din cadrul APIA Sălaj. Precizez că demiterea mea nu a fost posibilă şi nici nu va putea fi posibilă vreodată din motive profesionale imputabile”, ne-a declarat Ţurcaş.

Acesta a adăugat că a optat pentru mutare, “spre liniştea şi stabilitatea instituţiei”. “Cei care doreau schimbarea mea şi-au asumat până la urmă ideea că cea mai bună cale de rezolvare a unei probleme este cea a dialogului, metodă faţă de care au arătat toată deschiderea”, a menţionat fostul director.

Prin această mişcare, postul de director executiv a rămas vacant. După cum ne-a declarat Vaida Bela, directorul adjunct al APIA Sălaj, frâiele centrului judeţean vor fi preluate, începând de vineri, de Petru Botez, directorul executiv al APIA Vaslui, detaşat în judeţul nostru pentru o perioadă de trei luni.

Potrivit protocolului încheiat la nivelul USL Sălaj, surse din mediul politic susţin că şefia APIA Sălaj revine PSD. Printre numele vehiculate se numără: Nicolae Rus şi Călin Perneş, ambii funcţionari în cadrul instituţiei.

Virgil Ţurcaş a preluat fotoliul de director al Centrului Judeţean în decembrie 2010, fiind susţinut de PDL Sălaj.

Comentarii

comments

20 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. un vitezoman 26 februarie 2013 at 19:31 - Reply

  ba, da la munca ,cand ?Din sef , sefuti ca sa-l tinem cald pe cand se intoarce pdl.Toti sunt la fel ,unul care prin conjunctura politica ajunge sef cand se schimba partidul nu-l mai schimbam ca nu este ok.Mai pune-i frate casier,portar ,angajat simplu,cum dracu unii numa sefuti.Fraierilor, nu mai mergeti la vot ca astia se pun tot pe ei,nu conteaza ce votezi.Am votat sa nu mai fie in parlament cei care ne-au chinuit mult iani si acum sunt tot acolo, la consiliul jud. tot Udmr este vice.De ce ,tibi cu t mic?Fara UDMR nu puteti merge nici la buda?Mai aveti 3 ani?

 2. Anonim 26 februarie 2013 at 20:13 - Reply

  inca o data (a cata oara in viata), Virgil Turcas manaca … si zice ca-i magiun! Si zice ca nu-l forteaza nimeni, ca il mananca de placere. De fapt dupa ce-ai mancat odata nu te mai opresti.
  A cazut la pace pentru ca nu a fost suficient de barbat (a cata oara), sa plece cu fruntea sus si onoarea nepatata, sa spuna: am venit politic, plec politic. Mult ai decazut Virgil si oricum, daca nu aveai proptele la liberali nu ramaneai nici femeie de servici. Dar sa tii si coada sus e prea mult, hai taci si fa valiza ca tre sa mergi la Romexpo s-o votezi pe Udrea. Ordin de la al mare, iar daca-i ordin (la tine se stie), cu placere!

 3. Anonim 27 februarie 2013 at 07:34 - Reply

  moima asta, se crede atotstiitor.

 4. Anonim 27 februarie 2013 at 07:36 - Reply

  moima asta, se crede atotstiitor

 5. Si unde-i pierderea?! 27 februarie 2013 at 09:05 - Reply

  Ca el, sunt o gramada…
  E plin cimitirul de oameni de neinlocuit…

 6. A mai ramas un PDL-ist in picioare 27 februarie 2013 at 09:06 - Reply

  Magyar de la Finante…
  Da’ acum, de cand se vorbeste ca va fi frate-sau Procuror General, nu-l mai misca nimeni…

 7. Anonim 27 februarie 2013 at 09:26 - Reply

  Cultura e portocalie ca parul fufei ce o conduce. Apropo, ce mai conduce, ca pe acolo mai sunt vre-o doua doamne si directoarea?

 8. Anonim 27 februarie 2013 at 09:29 - Reply

  psd nu o sa aiba niciodata un asatfel de director

 9. Anonim 27 februarie 2013 at 09:31 - Reply

  TURCAS CEL MAI TARE DIRECTOR APIA SALAJ CARE A PELINDAT PE LA ACEASTA INSTITUTIE

 10. Anonim 27 februarie 2013 at 11:12 - Reply

  Nicolae Rus un alcoolist si un om razbunator interesativa de la oamenii cu care a lucrat in ferma

 11. Anonim 27 februarie 2013 at 13:16 - Reply

  Vaida e cel mai tare el a domnit in toate orinduirile.

 12. Anonim 27 februarie 2013 at 14:09 - Reply

  Fara dosare penale nu se pot mentine domniile.Este o conditie de baza si obligatorie .

 13. Anonim 27 februarie 2013 at 15:05 - Reply

  Inca o data, a cata oara,Turcas mananca … si zice ca-i magiun. Daca era barbat pleca doar demis. A ales sa csda la pace. Sistemul sa traiasca! Inca o data a ales sotia?

 14. obs. 27 februarie 2013 at 17:21 - Reply

  Pe cand si URS, Maghyar de la finante, udm-isti Szomer de la CEC si Lorincz de la finante ??? Parca totusi UDMR-ul nu este in guvern, dar pe ei nu-i misca nimeni ????????

 15. Anonim 27 februarie 2013 at 18:22 - Reply

  desi sunt pesedint ,mi-e rusine casunt cand vad ca PSD-ul nu are oameni mai biuni decat astia doi>rus e batran si am auzit ca injura tot timpul si e beat tot timpul,celalalt pernes am auzit ca e mai tanar dar e slab rau de tot dar totusi mai bun ca rus>>apropo ca sunt pesedist cu acte in regula dar asta pernes nu l-am vazut la nici o activitate politica ,atunci de ce il propuneti????? tibi marc ce spui??
  alti oameni nu avem???vedeti ca o sa pierdem daca nu puneti oameni de calitate

 16. Anonim 27 februarie 2013 at 21:42 - Reply

  toti sustinatorii lui sa-l tucati in cur de gunoi trecut de la pntcd la pdl doar ca sa manance si gura lui ceva !!!!!!!!!!!!!!!

 17. Anonim 27 februarie 2013 at 21:44 - Reply

  toti tucatorii de un astfel de gunoi sunt acelasi lucru adica gunoaie

 18. Anonim 28 februarie 2013 at 01:02 - Reply

  un traseist oarecare, cu coada pe sus.

 19. Anonim 28 februarie 2013 at 15:52 - Reply

  Sunt in Salaj specialisti de mare valoare care pot onora aceasta functie ,problema este ca ei nu fac parte din cercul de prieteni ale d-lor Cuc si Ciunt care hotarasc.Nu conteaza pregatirea ,cultura generala ,abilitatile manageriale ,experienta in conducere ,modul de prezentare etc.Daca nu esti in cercul lor de intrese nu ai nici o sansa .In plus apartenenta politica ,chiar daca nu stii ce insramna o doctrina politica este o conditie obligatorie.In rest primiitivism ,incultura ,grobianism si decadere profesionala .

 20. Anonim 4 martie 2013 at 15:50 - Reply

  VIRGIL, NU TREBUIA SA TELASI.AI STOFA DE DIRECTOR

Lasa un Raspuns »