Viorel Stanca a demisionat din PDL Salaj

Magazin Salajean 26 octombrie 2011 0

Viorel Stanca a demisionat din PDL Salaj

Fostul presedinte al PDL Salaj, Viorel Stanca, a decis sa paraseasca PDL Salaj, astfel ca, in cursul zilei de ieri, si-a depus demisia la sediul partidului.

Contactat, Viorel Stanca a subliniat ca motivele care au stat la baza deciziei sale sunt legate de faptul ca nu se mai regaseste, ca sistem personal de valori, in masurile actualului Guvern, care nu este altceva decat emanatia PDL. Un alt argument adus de fostul lider democrat-liberal, in privinta demisiei sale, este acela ca nu poate fi de acord cu modul de lucru al conducerii actuale a PDL Salaj, dar nici cu masurile luate in dispretul statutului partidului si a moralitatii.

De cealalta parte, liderul PDL Salaj, Lucian Bode, spune ca demisia este un act unilateral, astfel ca nu vrea sa faca niciun comentariu pe acest subiect.

Viorel Stanca a activat in PDL vreme de 13 ani (1998-2011), intre anii 2000-2008 fiind presedintele PDL Salaj. In 19 iunie 2008, acesta a demisionat din functiile de conducere detinute pana la acea ora, ca urmare a rezultatelor slabe obtinute de PDL Salaj la alegerile locale. Din acel moment, Viorel Stanca a activat politic doar de pe pozitia unui simplu membru de partid.

No comment.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »