Victoria lui Septimiu Turcas la Simleu Silvaniei, gura de oxigen pentru pedelisti

Magazin Salajean 13 iunie 2012 0

Victoria lui Septimiu Turcas la Simleu Silvaniei, gura de oxigen pentru pedelistiAles cu un scor net superior fata de cele repurtate de contracandidatii sai, Septimiu Turcas preia fraiele unui nou mandat la sefia Primariei orasului de sub Magura. Candidatul PDL Salaj pentru functia de primar al orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Turcas a fost preferat de 61,75 la suta din electoratul simleuan, adunand duminica in urne 4.604 de voturi din 7.455 de voturi valabil exprimate. Acesta multumeste celor care i-au acordat increderea pentru un nou mandat si spune ca este mandru sa le fie prim-edil. Le multumesc simleuanilor pentru ca au avut incredere in mine si in echipa mea. Am venit in fata oamenilor cu o echipa foarte puternica si sunt convins ca ea a fost reteta succesului meu. Ma bucur ca am crescut in aprecierile locuitorilor urbei, deoarece in urma cu patru ani, in primul tur, am obtinut 45 la suta din voturi, iar acum numarul voturilor a crescut considerabil, la aproape 62 la suta. Acest lucru, cred ca se datoreaza muncii noastre din mandatul 2008-2012. Nu pot sa spun decat ca ma simt onorat si mandru ca le sunt primar celor care m-au sustinut, precum si tuturor simleuanilor, a sustinut Septimiu Turcas.

Din echipa la care a facut referire castigatorul cursei electorale pentru orasul de sub Magura si care-i va sta alaturi fac parte sapte membri PDL: Radu Lazar (cel care a fost viceprimar pana acum), Dorel Chereches (director de sucursala bancara), Dumitru Blaga (administrator firma), Romeo Sabau (presedintele OTPDL Simleu Silvaniei), Simion Maghiar (pensionar, presedintele organizatiei varstnicilor democrat – liberali), Cornel Pop (administrator firma), Angela Lipo (director al Scolii Silvania). Alaturi de cei sapte membri PDL mentionati, din componenta Consiliului Local al orasului Simleu Silvaniei vor mai face parte inca patru consilieri social-democrati, trei UDMR, doi liberali si unul din cadrul PP-DD.

Septimiu Turcas a aratat ca va continua proiectele incepute, vor fi asfaltate (fiind deja demarate licitatiile pentru executia lucrarilor) strazile: Stadion, Aurel Vlaicu, Castanilor, Bihorului, Fierarilor. Cu fonduri din bugetul local, in acest an se doreste construirea si finalizarea unui pod peste raul Crasna (in zona de la intrarea in oras dinspre Zalau, in apropierea firmei Ara), investitie pentru care s-au alocat 500.000 de lei. In functie de buget sau de alocarile de la stat, urmeaza sa fie reabilitate termic mai multe blocuri de locuinte din oras, cel mai probabil anul acesta se va realiza partea de proiectare. Cat priveste domeniul social, Septimiu Turcas a spus ca vor fi continuate lucrarile de reamenajare, reparatii interioare la Spitalul Orasenesc. Nu in cele din urma, edilul a subliniat ca se vor face eforturi financiare pentru sustinerea echipei de volei masculin, nou promovata in Divizia A1, dat fiind faptul ca simleuanii merita sa aiba o echipa in prima liga.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »