Viceprimarul Daniela Coţa pierde procesul cu Agenţia Naţională de Integritate

 

Procesul dintre viceprimarul Zalăului Daniela Coţa şi ANI are,  până în acest moment, o soluţie nefavorabilă pentru reclamant, din partea instanţei Curţii de Apel Cluj. Astfel, în şedinţa de miercuri, 28 ianuarie a Curţii de Apel, s-a decis respingerea acţiunii formulate de reclamantul Daniela Coţa în contradictoriu cu ANI.

Daniela Gabriela Coţa s-ar afla, potrivit concluziilor raportului întocmit de ANI , în situaţia de incompatibilitate, întrucât a ocupat ilegal mai multe funcţii în Adunările Generale Administrative ale unor societăţi comerciale din subordinea Consiliului Local.

Raportul de evaluare al ANI arată că Daniela Coţa s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 30 iulie 2008 – 28 octombrie 2013, întrucât, simultan cu funcţia de viceprimar al Municipiului Zalãu, a deţinut şi funcţia de reprezentant al unităţii administrativ – teritoriale Zalău în Adunările Generale ale Acţionarilor la trei societăţi comerciale de interes local: S.C. TRANSURBIS S.A. Zalău,  S.C. CITADIN Zalău SRL şi S.C. UZINA ELECTRICĂ Zalău S.A. fiind astfel încălcate dispoziţiile art. 87, alin.1 lit.f din Legea nr.161/2003, potrivit cărora “funcţia de viceprimar este incompatibilă cu funcţia de reprezentant al unităţii administrativ – teritoriale în adunările generale ale societăţilor comerciale de interes local”.

Sentinţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată de reclamant cu recurs,  în termen de 15 zile de la data comunicării.

11 Thoughts to “Viceprimarul Daniela Coţa pierde procesul cu Agenţia Naţională de Integritate”

  1. andrei

    Dar viceprimarul Fazecas nu a pierdut ieri procesul ? Sau nu conteaza ?

  2. codrin

    pacat ca s a ajuns la o astfel de situatie. o doamna cu un cuvant greu si reactii juste la primarie. Si…frumusica! Poate nu e acesta finalul, succes!

  3. Anonim

    2-0 pentru ANI. Cota si Capilnasiu pe faras. Asta-i pofta ce-am poftit!

    1. Ioana

      3-0 pentru ANI. In ordinea pierderii proceselor : Capilnasiu, Fazakas, Cota. Sa-ți fie complet meniul, dacă tot ai poftit

      1. Anonim

        1-0 cand ANI i-a declarat incompatibili
        2-0 cand Curtea de Apel Cluj a confirmat incompatibilitatea
        urmeaza 3-0 cand sentinta va fi definitiva

  4. Costel

    Muicaaaaa ! Bine va plătește Capilnasiu din banii Primăriei ! Vedeți selectiv, scrieți selectiv , va interesează doar Cota . Bine si așa . Măcar e frumușica .nu ca Fazekas n-ar fi. Puteați pune si o poza de-a lui.

  5. Anonim

    Vor pierde toți pe bandă rulantă. Modificați-vă comportamentul!

  6. rasplata Domnului

    Unde esti tu Tepes Doamne?
    Ca sa pui mana pe ei. pe capii de acolo si puii lor.Tepes sa fie doamna Kovesi nu Clujul,ca in cluj sunt relatii.

  7. Anonim

    Le vine la toti randul!!!! Pacat ca noi cetatenii nu luam deloc atitudine cand stim.ce afaceri se fac prin toate institutiile statului!! Le urez ca DNA ul sa le vine de hac la toti!!!

  8. Anonim

    vecino nu te da, nu te lasa 🙂 vai ce sexy esti in poza asta ! simt ca ma infierbant 🙂

  9. andrei

    Sa intors maghiu ?

Leave a Comment