Vasile Nicoară revine la conducerea Electrica Zalău

Olivian Vadan 28 august 2012 11
Vasile Nicoară revine la conducerea Electrica Zalău

SC Electrica Zalău are, de ieri, un nou director general. “Nou” este un cuvânt oarecum nepotrivit, în contextul în care Vasile Nicoară a mai ocupat fotoliul de director al societăţii amintite, în perioada 2007-2009.

Aflându-se în concediu medical, cel care a condus destinele SC Electrica Zalău în ultimii 3 ani, în speţă Vasile Filip, a fost înlocuit din funcţie cu Vasile Nicoară, care a ocupat în ultima perioadă funcţia de şef Centru Măsură în cadrul unităţii. Surse din cadrul societăţii ne-au declarat că, deşi a fost schimbat din fotoliul de director general, Vasile Filip va activa în continuare în cadrul Electrica.
Contactat, Vasile Nicoară a refuzat să facă vreun comentariu pe marginea subiectului.

Comentarii

comments

11 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 28 august 2012 at 10:16 - Reply

 2. Andrei 28 august 2012 at 10:27 - Reply

  USL, cât mai rapidă curăţenie!

 3. Anonim 28 august 2012 at 10:34 - Reply

  USl – scoateti dinozaurii de la naftalina!

 4. F.Bine - Un tanar de perspectiva 28 august 2012 at 10:40 - Reply

  In sfarsit…

 5. Anonim 28 august 2012 at 13:11 - Reply

  F.Bine- habar nu ai cica “un tanar de perspectiva”mai are doi trei ani si merge la pensie mai heirupistule.In alta ordine de idei ca e unu ca e altul pusturi ocupate politic sunt posturi ocupate politic si nu pe criterii de competenta ,asa cacei competenti far a politica sa plece din tara asta poate poate vor avansa candva !

 6. grisa 28 august 2012 at 13:11 - Reply

  F.Bine- habar nu ai cica “un tanar de perspectiva”mai are doi trei ani si merge la pensie mai heirupistule.In alta ordine de idei ca e unu ca e altul pusturi ocupate politic sunt posturi ocupate politic si nu pe criterii de competenta ,asa cacei competenti far a politica sa plece din tara asta poate poate vor avansa candva !

 7. Anonim 28 august 2012 at 20:32 - Reply

  E plin spitalul de directori bolnavi cu diagnostice foarte grave de tip -lipsa de caracter si incompetenta profesionala.

 8. ion 28 august 2012 at 21:46 - Reply

  Filip are utilaje pe care le inchiriaza la diverse firme,iar mecanicii care le deservesc sunt dusi pe santiere de soferul lui de la ELECTRICA cu FORDUL cel nou de serviciu.Oare stiu cei de la ELECTRICA acest lucru?Macar motorina cred ca o pune FILIP cel sarac,ca pe sofer si reparatiile le plateste ELECTRICA[deci noi PROSTIMEA prin factura marita la curent]Speram sa nu-l mai vedem pe acolo NICIODATA.

 9. obs. 29 august 2012 at 09:33 - Reply

  Cel mai bun comentariu il face poza,cu abdomenul “la inaintare”si freza “brumarie”.Porniti inainte(pardo,inapoi) toarasilor.To Nicoara este?…compromitator!!! Gute macht…mason rotyt.

 10. Anonim 29 august 2012 at 19:15 - Reply

  asa oameni prosti n-am vazut !!! TOTUL se rezuma la cunostinte , unii-l cunosc pe filip , altii pe nicoara ……si ce? nici unul , nici celalalt n-au inventat nici becul , nici apa calda ……… nici unul n-o sa va scada factura la curent ……de ce dracu il regretati pe cel care pleaca si-l huliti pe cel care vine , ca nu va inteleg ? care dintre ei , prin prisma functiei lor v-au facut bine ???????????

 11. Anonim bis 31 august 2012 at 11:47 - Reply

  Doar astia doi sunt in stare? Directori dr serviciu ?
  Unu’ vine altu’ pleaca? Chiar nu sunt ingineri care sa stie meserie si sa fie buni de manageri in Electrica?
  Lumea toata e a lor? Impart discretionar tot ce misca in tara asta?

Lasa un Raspuns »