Valer Crişan la „Rotisorul politic”

magazinsalajean 21 ianuarie 2013 5
Valer Crişan la „Rotisorul politic”

Emisiunea „Rotisorul politic” de la Radio Transilvania Zalău a repornit la drum, tot în colaborare cu ziarul „Magazin Sălăjean”. Primul invitat din 2013 a fost secretarul coordonator al filialei PNL Sălaj, Valer Crişan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Crişan a apreciat rezultatele obţinute de PNL Sălaj la alegerile de anul trecut, mulţumindu-le tuturor militanţilor liberali pentru implicarea în campaniile electorale. Totuşi, în perioada următoare va avea loc o analiză a tuturor organizaţiilor liberale din judeţ, existând posibilitatea ca acolo unde rezultatele politice au fost sub aşteptări să aibă loc şi schimbări în conducerea organizaţiilor respective. Valer Crişan a afirmat că regionalizarea este un proces necesar şi, cu siguranţă, vor avea loc dezbateri privind formele în care se va produce. Cât priveşte schimbarea directorilor de instituţii deconcentrate, secretarul coordonator al PNL Sălaj a declarat că filiala a nominalizat toate persoanele care vor ocupa asemenea funcţii, urmând ca schimbarea efectivă să aibă loc conform procedurilor legale. Există şi posibilitatea, a mai spus Valer Crişan, ca şi PNL Sălaj, şi PSD Sălaj să obţină funcţii de secretari de stat în Guvernul Ponta. Dialogul integral poate fi vizionat pe http://salajulpenet.ro/video.php?vid=188

Daniel Săuca

Comentarii

comments

5 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Cristi 21 ianuarie 2013 at 20:21 - Reply

  Dl absolvent de Cantemir habar n-ai pe ce lume traiesti!

 2. nae l. 22 ianuarie 2013 at 12:05 - Reply

  D-nul se bate cu caramida in piept cu castigarea alegerilor ,la vot neprezentandu-se nici jumatate din electoratul Romaniei ! Acestia in marea lor majoritate au fost indusi in eroare , de minciunile bine ticluite de Antenele varanului Felix !!!

 3. ingas 23 ianuarie 2013 at 14:54 - Reply

  din cv lipsesc 6 ani.poate ne spune domnul vicepresedinte ce a facut intre anii1993-1999.s-a pregatit pentru BAC?

 4. Anonim 24 ianuarie 2013 at 22:07 - Reply

  Vai de capul lui !!!.Oare de unde a aparut si analfabetul acesta? Are capul saracul cam gol….

 5. Anonim 26 ianuarie 2013 at 20:25 - Reply

  Ar fi bine ca inainte de a lansa comentarii in
  sa va autoevaluati sa vedeti la ce rezultat ajungeti.

Lasa un Raspuns »