USL Salaj a protestat in fata Prefecturii

Magazin Salajean 20 ianuarie 2012 0

USL Salaj a protestat in fata PrefecturiiDaca in ultimele zile protestatarii adunati pe platoul din fata Institutiei Prefectului Judetului Salaj au scandat, in nenumarate randuri, impotriva intregii clase politice din Romania, ieri, situatia a luat o cu totul alta turnura, si anume una politica. Raliindu-se actiunii de protest, organizata de USL la nivel national, zeci de liberali salajeni au iesit ieri in strada, amestecandu-se astfel, timp de cateva ore, cu mana de protestatari apolitici prezenti pe platoul din fata Prefecturii Salaj.

Actiunea de protest a membrilor PNL Salaj a fost una autorizata, ea demarand odata cu orele 16. Am iesit in strada pentru a semnala lipsa de transparenta, dar si abuzurile la care recurg cei de la putere, ne-a declarat, ieri, presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu, prezent alaturi de protestatari. Totodata, liderul penelist a tinut sa sublinieze ca liberalii salajeni sunt alaturi de toti cei care au iesit in strada, in aceste zile, in orasele Romaniei, insa s-a aratat impotriva oricaror acte de violenta.

Chiar daca avizul de functionare pentru adunare publica – denumire oficiala a autorizatiilor care permit astfel de manifestari – a apartinut PNL, pe platoul din fata Prefecturii au fost prezenti si cativa membri ai PSD Salaj, ridicand astfel numarul protestatarilor la peste 100.

Scandand diverse sloganuri, ca de exemplu Jos Basescu, Nu vrem comasate, vrem anticipate, Blonda, Chioru si Piticu sunt chemati la nenea Nicu, Basescu si cu ai lui sa se duca dracului etc., cei prezenti la miting au continuat protestul pana la orele serii, sub stricta supraveghere a efectivelor Jandarmeriei mobilizate in strada.

De remarcat ca, pana la ora inchiderii editiei ziarului, actiunea de protest a fost lipsita de incidente.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »