Un tânăr inginer, doctor în biologie, este propunerea PNL pentru Primăria Jibou

Ciprian Chiş este tânărul liberal care vrea să câştige Primăria Jibou şi să pună stop supremaţiei social-democraţilor pe Someş.
“Sunt un om de echipă și îmi doresc, alături de echipa PNL Jibou și PNL Sălaj, să aducem dezvoltare și prosperitate în orașul nostru. Jiboul are un potential economic și turistic extraordinar, dar din păcate, prea puțin pus în valoare. Cu sprijinul lui Dinu Iancu Sălăjanu, viitorul președinte al Consiliului Județean, și al ministrului Lucian Bode, unul din cei mai performați miniștrii liberali, sunt convins că vocea jibouanilor nu va fi doar auzită, ci și ascultată la toate palierele de decizie politico-administrative. Administrația liberală înseamnă performanță și voi putea beneficia de exemple de bune practici ale colegilor noștri din orașe precum Oradea, Cluj Napoca sau Alba Iulia. Îi aștept alături de noi pe jibouani pentru ca împreună, cu solidaritate și responsabilitate, să putem pune bazele unei dezvoltări concrete pentru casa noastră, a tuturor – orașul Jibou”, declară Ciprian Chiș, candidatul PNL la primăria orașului de pe Someș.
Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Sălaj, consideră că alegerea liberalilor pentru Primăria Jibou este una oportună și în măsură să aducă un aer proaspăt în dezbaterea publică din orașul sălăjean. “Fiind originar din Bălan, Jiboul a fost primul oraș în care m-au dus pașii în copilărie. Îmi doresc, la fel ca echipa pe care o propunem la Primăria și Consiliul Local Jibou, să oferim o alternativă credibilă și eficientă pentru administrația urbei. Iar colegul nostru, Ciprian Chiș, prin statura sa morală și profesională, reprezintă o garanție a seriozității, consecvenței, determinării și a profesionalismului”, mai spune viitorul președinte al Consiliului Județean Sălaj.
În vârstă de 39 de ani, Ciprian Chiș, este doctor în biologie la Universitatea “Babes Bolyai” din Cluj-Napoca. Căsătorit şi cu doi copii, liberalul este din anul 2005 inginer la Centrul de Cercetări Biologice a Grădinii Botanice “Vasile Fati” din Jibou. Acesta este şeful sectorului acvarii şi se ocupă de creşterea şi întreţinerea culturilor de cianobacterii din colecţia centrului, dar stăpâneşte şi tehnici de biologie moleculară.
Liberalul Ciprian Chiş este licenţiat al facultăţii de Protecţia Mediului din Oradea, are o diplomă de master în Gestiunea şi Protecţia Resurselor Naturale, iar din anul 2019 este doctor în biologie cu “Magna cum Laude” în cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.
Tânărul biolog a participat între anii 2011 – 2017 la sesiuni ştiinţifice în ţări precum Spania, Portugalia sau Olanda.
Trebuie amintit că alături de colegii din laboratorul de Cercetare din cadrul Centrului de Cercetări Biologice – Jibou cât și în colaborare cu cei din cadrul Institutului de Cercetări Biologice din Cluj-Napoca a publicat rezultate științifice în reviste naționale cât și în reviste de prestigiu internaționale.
(P)

5 Thoughts to “Un tânăr inginer, doctor în biologie, este propunerea PNL pentru Primăria Jibou”

  1. Anonim

    alt blat pnl-psd

  2. Anonim

    Ba, esti nebun???!!! ASTA PRIMAR ???!!! zice ca e…doctor!”Doctor”de …colti la grebla! Si asta e pd-ist, ca pnl-ist n-are cum fi! APROPO: UNDE SUNT PNL-istii adevarati?

  3. Anonim

    Dezinformare totalà. Adevàratul liberal ßi pe care jibouanii îl vor primar este COMO. Dacà el ajunge primar ßi comerþul cu lubeniþa se va dezvolta.

  4. Anonim

    Eu mă tot minunez de bunul simț al unora. Nu vă place? Move on, votați-vă favoriții! Ce câștigați că vă arătați nerușinarea public??
    Măcar asumați-vă și vă publicați și numele, dacă tot știți unii așa multe!

  5. Anonim

    Ciprian Chis -Seful sectorului acvarii de la Gradina Botanica. Atunci sa speram ca Jiboul nu va ajunge pe mana lui, ca la cum arata acvariile de la Gradina Botanica, ar fi pacat ca tocmai el sa aiba grija de orasul nostru. Mergeti sa vedeti acvariile, neingrijite, murdare, vai de ei saracii pesti in ce apa murdara isi duc zilele. Aveti grija pe cine alegeti, sa nu ajungem sa traim in mizerie, ca pestii din acvariile de la Gradina Botanica. Jibouani, alegeti cu grija, analizati candidatii cu grija, sa-l alegem pe cel care e cel mai responsabil in munca sa.

Leave a Comment