Un fost şef al ISU devine consilier judeţean

Fostul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj, Gheorghe Ursente va face parte, începând de vineri, 29 iunie, din echipa de consilieri judeţeni ai PSD Sălaj. Pesedist cu vechime, ursente este preşedinte executiv al Organizaţiei Pensionarilor din PSD Sălaj şi conduce Asociaţia Crescătorilor de Albine Sălaj.

El va prelua scaunul devenit vacant după decesul colegului său, Alexandru Borna. Proiectele de hotărâre privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de ales judeţean a lui Alexandru Borna, respectiv de validare a mandatului noului consilier judeţean vor fi suspuse votului în şedinţa ordinară de vineri, 29 iunie.

O altă modificare în structura politică a Consiliului Judeţean Sălaj ar urma să se producă în cadrul şedinţei din iulie, când PNL va propune înlocuirea lui Valer Crişan cu un alt membru al partidului. „Procedura internă pricind excluderea lui Valeriu Crişan din PNL a fost finalizată, fără ca acesta să conteste decizia. În următoarea şedinţă a Biroului Politic Judeţean vom nominaliza un viitor coleg care să facă parte din CJ”, ne-a transmis Paul Maghiu, purtător de cuvânt al PNL Sălaj. Cel mai probabil, va fi vorba despre Livia Chende.

Leave a Comment