UDMR Salaj si-a desemnat oamenii in deconcentratele salajene

Magazin Salajean 4 martie 2010 0

UDMR Salaj si-a desemnat oamenii in deconcentratele salajene

Potrivit presedintelui UDMR Salaj, deputatul Seres Denes, au fost desemnate deja persoanele care urmeaza sa ocupe functiile de director coordonator si adjunct in institutiile publice deconcentrate, posturi obtinute in urma negocierilor cu PDL, la inceputul anului 2010. Protocolul cu cei de la PDL Salaj este unul transparent.

In cadrul lui am stabilit, impreuna cu partenerii nostri de la guvernare, revenirea noastra la nivelul conducerilor unor institutii deconcentrate din Salaj. De asemenea, am stabilit si persoanele care urmeaza sa ocupe aceste functii. UDMR Salaj este consecvent principiilor sale, astfel incat, si la aceasta ora, suntem de parere ca functiile de directori de deconcentrate nu trebuie sa intre intr-o faza de politizare excesiva, a spus liderul UDMR Salaj, ieri, in cadrul unei conferinte de presa.

Deputatul Seres Denes a adaugat ca toti cei desemnati sunt oameni competenti, care vor face fata responsabilitatilor, intrucat cei mai multi dintre ei au ocupat si pana acum functii de conducere in deconcentratele salajene. Am desemnat persoanele care vor ocupa functia de director coordonator si director adjunct in institutiile publice din Salaj.

Este vorba despre: Lakatos S

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »