UDMR joacă la mai multe capete

Așa cum ne-a obișnuit, UDMR Sălaj poate înclina balanța în cadrul consiliilor locale sau în Consiliul Județean Sălaj, motiv pentru care, și în acest an, va juca foarte dur în ceea ce privește “arta negocierii”.
Președintele UDMR Sălaj, deputatul Seres Denes, face cunoscut că, deocamdată, nu se cunosc cu exactitate rezultatele alegerilor locale, motiv pentru care încă nu se pot demara negocieri. “Însă, până joi, va avea loc o ședință a Prezidiului Permanent al UDMR, în cadrul căruia vom lua anumite decizii în acest sens. Tot joi vom începe negocierile cu partidele”, a spus Seres Denes. În aceeași ordine de idei, liderul UDMR a subliniat că, deși PSD a câștigat alegerile în Sălaj, nu sunt excluse negocieri și cu celelalte partide, cum ar fi PNL. “În orice caz, vom alege cea mai bună variantă pentru noi și pentru comunitățile pe care le reprezentăm. Negocierile le vom purta în ansamblu, la modul general, și nu pe localități sau unități administrativ-teritoriale”, a mai spus liderul UDMR.

6 Thoughts to “UDMR joacă la mai multe capete”

  1. Donald

    Aceasta orgnizatie(care intucat nu are o doctrina nu poate fi numit partid) se dovedeste a fi aceeasi
    ”femeie usoara” care acum se pare ca nu mai este dispusa sa se vanda pe un bon de masa.

    1. Koarci Baci

      Mai Donald Tromp…eta nu inseamna ca daca mika-ta te-a facut in cimitir cu groparii la betie pe un colacutz pomana si un gat de palinca afumata si altii se vand la fel!
      Idiotii nationalisti,sovini s-au nascut la fel ca tine dupa reteta de mai sus,fapt pentru care destul de tarziu s-au inventat anticonceptionalele si avortul….
      Ma mir ca ai scapat!

  2. 12 ani si mai bine ,PSD ul va tinut in brate in SJ,iar acum aveti ezitari? Si cu usl va tinut cu viceprimar si vice la judet. Ar trebui PSD sa dea mana cu liberali si sa va lase cu ochii in soare, tradatorilor si falsilor ce sunteti…!

    1. Koarci Baci

      Tovarasu Cetateanu….
      La cum ai scris,pari mai analfabet si mai agramat decat cel mai beat ungur pe care l-as fi vazut vreodata!
      La cata romana cunosti dupa scris,se pare ca ai facut limba romana si a ei gramatica la Budapesta cu vreun profesor de chineza mai analfabetule!
      Asa ca pune mana pe sapa si lopata ca nu-i politica de tine tarane!

  3. Anonim

    Domnule Vadan!
    -Nu ai treaba cu ungurii,dar mereu ai treaba cu reprezentantii lor legitimi,in sens negativ.Expl:prostituata,qrva etc. etc.
    -Când mai vrei sa scrie de rau de UDMR,gandeste-te ce ai face in locul presedintelui UDMR Salaj!

  4. Tzignal.........

    Mai Vadan tu cu a cui capat te joci?
    Iar ai scris si gandit dupa cum arati!
    Ca stirba de pe centura……
    Mai ramane sa ceri parerea lui Hy Man la rotisoru lu Soucatul si cu microfonia lu Shloakter…….

Leave a Comment