Ţurcaş şi Bode, invitaţi la recepţia organizată de Ambasada Israelului

magazinsalajean 16 aprilie 2013 8
Ţurcaş şi Bode, invitaţi la recepţia organizată de Ambasada Israelului

Primarul Şimleului, Septimiu Ţurcaş, şi deputatul PDL Sălaj, Lucian Bode, au participat ieri seară, la recepţia aniversară organizată de Ambasada Israelului în România. Evenimentul a fost prilejuit de celebrarea a 65 de ani de independenţă a statului Israel şi a avut loc la Ateneul Român.
Autorităţile locale din Şimleu Silvaniei au dezvoltat, în ultimii ani, relaţii de colaborare cu oraşul Petah Tikva din Israel. În cadrul unui proiect, elevii Colegiului Naţional „Simion Bărnuţiu” s-au înfrăţit cu cei de la Liceul Brener din localitatea amintită.
Ambasadorul Israelului, Dan Ben-Eliezer, este, începând din acest an, cetăţean de onoare al oraşului de sub Măgura. Distincţia i-a fost oferită în semn de recunoaştere a interesului manifestat de înaltul oficial în consolidarea relaţiilor dintre România şi Israel, în general şi dintre Şimleu Silvaniei şi Petach-Tigva, în special.

Andreea Vilcovschi

Comentarii

comments

8 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Zălăuan 17 aprilie 2013 at 08:27 - Reply

  Oare primarul din Şimleu i-a întrebat pe românii şi ungurii, din banii cărora a donat pt. reconstrucţia sinagogii, dacă sunt de acord ?

 2. Anonim 17 aprilie 2013 at 08:37 - Reply

  Stai jos zălăuanule,nota 4!Iară nu intelegi nimic

 3. Anonim 17 aprilie 2013 at 09:06 - Reply

  mare prost esti, Zalauan. is nesimtiti evreii astia, asa-i? ei si negrii…

 4. Anonim 17 aprilie 2013 at 23:41 - Reply

  FELICITARI CELOR DOI, INSEAMNA CA SUNT APRECIATI, DE CE NU AU INVITAT PE NIMENI DIN ZALAU? PTR. CA SUNT NESEMNIFICATIVI, VORBA AIA ……NISTE TARANI! BRAVO TIMI, BRAVO BODE! FELICITARI

 5. Anonim 18 aprilie 2013 at 05:50 - Reply

  felicitari…. oamenii de calitate

 6. Zălăuan 23 aprilie 2013 at 19:08 - Reply

  Cică cei doi vor primi un mare premiu, “Drept între picioare” !

 7. Anonim 24 aprilie 2013 at 17:02 - Reply

  oameni cu un sg i

 8. Zălăuan 24 aprilie 2013 at 19:52 - Reply

  Anonimule, să nu jigneşti negrii !

Lasa un Raspuns »