Tinerii peremisti au o noua conducere

Magazin Salajean 18 februarie 2010 0

Tinerii peremisti si-au ales, sambata, 13 februarie, noua conducere a Organizatiei de Tineret Judetene a Partidului Romania Mare (OTPR) Salaj. In urma voturilor, presedinte a fost ales studentul Vasile Porumb, ca si vicepresedinti – Cosmin Preda si Daniele Iancau, iar ca secretar executiv – Camelia Mariana Jula. Au fost alesi in total 11 membri ai Biroul Executiv al OTRM Salaj.

La intrunire a participat si vicepresedintele conducerii centrale OTRM, Anca Tomoioaga. Filiala Partidului Romania Mare Salaj a fost reprezentata de Crina Ileana Marincas – presedinte interimar, de Nicolae Arion – vicepresedinte, si Vasile Sabau – secretar. De asemenea, au fost prezenti membri din toate filialele orasenesti comunale.

Tot in cadrul sedintei s-au dezbatut si problemele conform ordinii de zi. Printre acestea se numara intarirea organizatiilor de tineret ale PRM prin cooptarea de noi membri, promovarea imaginii PRM in randul tinerilor, precum si aranjarea tinerilor in activitati politice, de interes cetatenesc, si cresterea prestigiului PRM in teritoriu. La incheierea reuniunii s-a stabilit ca, la data de 10 martie, sa aiba loc prima intalnire a Biroului Executiv ales.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »