Tiberiu Marc și Lucian Bode au votat pentru schimbare. Însă nu în aceeași direcție…

La ieșirea din secția de votare, unde și-a exercitat dreptul la vot, președintele Consiliului Județean, liderul PSD Sălaj, Tiberiu Marc, i-a îndemnant pe sălăjeni să se folosească de puterea pe care astăzi o au la dispoziție, și anume aceea de a vota: „Am votat azi pentru cei care pot schimba în bine aşteptările sălăjenilor. În spatele fiecărui vot este un număr de aşteptări, un număr de speranţe şi astăzi alegătorul are posibilitate ca dintre candidaţi să-i aleagă pe cei care pot să vină în întâmpinarea aşteptărilor lor. Îndemnul meu este să se ducă să voteze şi să beneficieze de această putere pe care o au astăzi de a hotărî cine vor fi cei care vor conduce oraşul, comuna, municipiul lor, Consiliul Judeţean în următorii patru ani”.
La rândul său, copreședintele PNL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a declarat că votul său a fost acordat viitorului nostru și al copiilor noștri: „Am votat pentru un viitor mai bun. Am votat pentru patru ani, nu pentru o zi. Am votat pentru viitorul nostru și al copiilor nostri. Am votat pentru lista de consilieri locali și pentru candidatul la Primărie care pot asigura continuitate în proiectele de dezvoltare a Zalăului. Am votat lista de consilieri județeni gândindu-mă la ce mi-au spus majoritatea cetățenilor în această campanie și anume că vor schimbarea în bine a județului nostru, sunt sătui de promisiuni neonorate, vor ca de mâine Sălajul să arate altfel”.

5 Thoughts to “Tiberiu Marc și Lucian Bode au votat pentru schimbare. Însă nu în aceeași direcție…”

  1. Bode =PDL adica cei care au facut atata rau romanilor cat au guvernat,cu precadere parintilor nostri pensionari,dar si bugetarilor ! Cat tupeu la el ??? Nu e insa de mirare !

  2. Marc a facut multe lucruri bune care vor dainui peste ani …(vezi spitalul judetean cu implicarea lui 100% sau soselele din judet ) si nu numai! Liniste dl PDList Bode ca…

  3. Marc a facut multe lucruri bune care vor dainui peste ani …(vezi spitalul judetean cu implicarea lui 100% sau soselele din judet ) si nu numai! Liniste dl PDList Bode ca… miroase urat ce ati lasat in urma voastra …

  4. Anonim

    Marc talharule, mai vrei sa furi de 26 de ani. Gunoiule cu psd tau!

  5. Anonim

    Psd, saracie lucie! Aduci doar interese proprii mai marc smecher de bucuresti

Leave a Comment