Tiberiu Marc – la mijlocul topului privind banii pusi la pusculita

Magazin Salajean 2 iulie 2012 0

Tiberiu Marc - la mijlocul topului privind banii pusi la pusculitaExact la mijlocul clasamentului national – acolo se situeaza presedintele Consiliului Judetean (CJ), Tiberiu Marc, intr-un top privind conturile cu economii detinute de sefii judetelor, realizat de specialistii Econtext.ro. De altfel, doar 26 de presesedinti de CJ au declarat ca au conturi cu economii, restul tragand linie si spunand “Pas” la acest capitol.

Specialistii Econtext.ro au intocmit un studiu privind conturile de economii detinute de presedintii de CJ, in urma caruia au realizat si un clasament al acestora. Topul respectiv este deschis de seful CJ Brasov, Aristotel Cancesu (USL), pe al carui nume este inregistrat un cont cu peste 3,8 milioane de euro. Pe locurile doi si trei se situeaza liderii judetelor Constanta si Braila, Nicusor Constantinescu (USL)– cu aproximativ 744.000 de USD si Gheorghe Bunea (USL) – cu aproximativ 365.000 de euro.

Presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc (USL), se gaseste pe pozitia 20 a clasamentului, cu economii de aproximativ 11.500 de euro. Avand in vedre ca topul realizat de Econtext.ro vizeaza 41 de sefi de judete, Marc se afla exact la jumatate, adica nici prea, prea, nici foarte, foarte.

De remarcat in studiul realizat de sursa citata anterior ca doar 26 de presedinti de CJ au declarat conturi de economii, acestia detinand impreuna peste 6,1 milioane de euro. In ceea ce-i priveste pe restul sefilor de judete, acestia au spus ca nu au niciun ban in banca. Un lucru care se observa din clasamentul national este ca din cei 26 de sefi de judete care au pus bani la ciorap, 21 sunt membri USL.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »