Taranistii nu se tem de contracandidati

Magazin Salajean 9 mai 2012 0

Taranistii nu se tem de contracandidati Reprezentantul taranistilor salajeni in cursa electorala pentru fotoliul de la sefia Consiliului Judetean Salaj, Gheorghe Stanciu sustine ca nu ii este frica de niciunul din contracandidatii sai. Din punct de vedere politic si profesional nu am motive sa ma tem de niciunul din salajenii care candideaza la presedintia CJ Salaj. Nu mi-e frica, pentru ca niciunul nu a demonstrat ca este chiar atat de bun si nu ma uit dupa datele prezentate de sondajele de opinie; increderea si forta in aceasta cursa mi-o da propria mea echipa, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa candidatul PNTCD Salaj pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Salaj, Gheorghe Stanciu. Acesta este convins ca salajenii au auzit de el si ca in orice comunitate din Salaj poate merge cu fruntea sus. Candidatul PNTCD Salaj la sefia CJ a afirmat ca nu este un om al jumatatilor de masura si ca nu cunoaste o realizare marcanta pentru judet intreprinsa de actualul conducator al CJ.

Gheorghe Stanciu, reintors la vechea familie

Candidatul taranistilor salajeni la fotoliul de presedinte al CJ Salaj a prezentat, ieri, cauza pentru care s-a intors la familia mea, PNTCD, unde am facut primii pasi in politica. De la majoritatea partidelor politice nu am avut ce invata nimic bun, in timp ce rezultatele guvernarii acestei formatiuni se vad si astazi. Am fost marginalizat de unele partide pentru ca am spus lucrurilor pe nume. Am ajuns la negocieri cu unele formatiuni dar mi s-a spus sa ma gandesc numai la mine, nu si la echipa, ceea ce eu nu am acceptat, a informat Gheorghe Stanciu.

Se va taia vitelul cel gras

Presedintele PNTCD Salaj, Nicolae Joldos, a transmis ieri membrilor si simpatizantilor acestei formatiuni un mesaj de unitate, cerandu-le sa fie alaturi in demersul pentru reintregirea la nivelul judetului a mostenirii lasate de inaintasii si parintii nostri, mostenire prea usor risipita si sacrificata in tumultul politic. Pe cei care de-a lungul timpului ne-au parasit, fie pentru a-si atinge un scop personal, fie pentru ca au fost supusi unor presiuni sau pur si simplu au avut o dezamagire in legatura cu actiunile partidului, ii chemam azi la masa noastra. Ii chemam sa ne fie alaturi, iar noi, asemeni pildei Fiului risipitor, suntem dispusi sa pregatim cel mai frumos vitel, sa-i primim pe toti cu bratele deschise, a spus Nicolae Joldos. In completare, Vasile Gheorghe Pop, vicepresedinte al PNTCD Salaj, a precizat ca se incearca redresarea acestui partid care a insemnat mult pentru Salaj si pentru Romania.

Primari sau consilieri la o treime din primarii

Vicepresedintele organizatiei judetene, Ambroziu Felix Pernes, a sustinut ca PNTCD Salaj mizeaza pe faptul ca va depasi pragul electoral si ca va avea cat mai multi consilieri judeteni, municipali, locali si primari. Conducerea acestei formatiuni a informat ieri ca s-au depus liste (complete sau partiale) cu candidati la consiliile locale pentru 20 de unitati administrativ-teritoriale si liste complete pentru Consiliul Judetean Salaj. Obiectivul major propus de Taranisti pentru Salaj este: sefia Consiliului Judetean, 3-4 consilieri judeteni, functia de primar al Zalaului si doi-trei consilieri municipali. Media de varsta a reprezentantilor PNTCD Salaj pentru functia de consilieri judeteni este de 40 de ani, iar a celor pentru postul de consilier municipal de 37 de ani, candidati tineri, dar nu lipsiti de experienta, potrivit aprecierilor facute de Nicolae Joldos. Intre cei foarte tineri a fost mentionat si Adrian Buda (de 30 de ani), candidat la functia de primar al Zalaului, care a sustinut ca are o echipa tanara, de succes, cu o viziune si atitudine pozitiva, dornica de a schimba fata Zalaului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »