Taloş garantează că USL nu se dezbină

Andreea Vilcovschi 12 aprilie 2013 6
Taloş garantează că USL nu se dezbină

„USL nu are nicio problemă, în ciuda episodului numirilor procurorilor”, a declarat deputatul PNL Sălaj, Mirel Taloş, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă. Precizarea vine ca urmare „preocupării opoziţiei faţă de soarta USL”, deputatul referindu-se la recentele speculaţii făcute de preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, potrivit cărora „sfârşitul acestei construcţii politice (USL – n.red.) se apropie”.
Taloş a mai spus că partidul din care face parte „a dat dovadă de spirit conciliator şi a cedat Ministerul Justiţiei către PSD”, transformând episodul amintit într-un „moment depăşit, ce nu a lăsat nicio fisură în USL”.
Potrivit deputatului liberal, PNL respinge în continuare orice colaborare cu preşedintele României: „Nu suntem parte şi nu susţinem compromisul politic cu Traian Băsescu, pentru că România nu are nimic de câştigat în urma unui acord cu un preşedinte ilegitim, împotriva căruia s-au pronunţat 7,4 milioane de români”.
În ciuda divergenţelor punctuale, Taloş susţine că Uniunea îşi va continua proiectele de guvernare, „pentru a atinge acele obiective pentru care cetăţenii au ieşit la vot în 2012” şi pentru care vom da socoteală la alegerile din 2016.

Comentarii

comments

6 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 12 aprilie 2013 at 14:04 - Reply

  A inviat fratele Talos, deputat de Corbeanca?

 2. Anonim 12 aprilie 2013 at 14:49 - Reply

  DEPUTTATUL TURBO!!!!

 3. nae l. 12 aprilie 2013 at 15:45 - Reply

  Talos , alaturi de cei mai mincinosi politicieni ai tarii,ne asigura ca USL nu se dezbina ! Cu ce-mi inbunatateste mie starea materiala , nemultumirea profunda, fata de faptul ca tara este practic neguvernata, poporul mintit , faptul ca USL,nu se va dezbina !!! Ba sa piara,nu doar sa se dezbine !!!

 4. nae l. 12 aprilie 2013 at 15:48 - Reply

  Ilegitima-i actuala guvernare ce duce tara repede si sigur la faliment ! Ce magarii sustii, Talose !!!

 5. ... 12 aprilie 2013 at 17:01 - Reply

  Liberalii au luat-o razna…Primesc in partid pe toti avortatii din .,PPDD,PNG,UNPR,PNTCD,PDL,etc.
  Se bucura precm cateii dar se scufunda cu tot cu Talos,Oros,Bancea,Capalnasiu,…..

 6. Viorel 12 aprilie 2013 at 18:33 - Reply

  PSD este inca sependent de PNL daca doreste revizuirea constitutiei si regionalizarea.Asa ca mai repede face PONTA o noua rasucire dupa ce la pus pe CHIORUL sa-si linga BALELE..PNL are timp sa stea linistit asteptand sfarsitul COABITARII .

Lasa un Raspuns »