Taloş garantează că USL nu se dezbină

„USL nu are nicio problemă, în ciuda episodului numirilor procurorilor”, a declarat deputatul PNL Sălaj, Mirel Taloş, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă. Precizarea vine ca urmare „preocupării opoziţiei faţă de soarta USL”, deputatul referindu-se la recentele speculaţii făcute de preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, potrivit cărora „sfârşitul acestei construcţii politice (USL – n.red.) se apropie”.
Taloş a mai spus că partidul din care face parte „a dat dovadă de spirit conciliator şi a cedat Ministerul Justiţiei către PSD”, transformând episodul amintit într-un „moment depăşit, ce nu a lăsat nicio fisură în USL”.
Potrivit deputatului liberal, PNL respinge în continuare orice colaborare cu preşedintele României: „Nu suntem parte şi nu susţinem compromisul politic cu Traian Băsescu, pentru că România nu are nimic de câştigat în urma unui acord cu un preşedinte ilegitim, împotriva căruia s-au pronunţat 7,4 milioane de români”.
În ciuda divergenţelor punctuale, Taloş susţine că Uniunea îşi va continua proiectele de guvernare, „pentru a atinge acele obiective pentru care cetăţenii au ieşit la vot în 2012” şi pentru care vom da socoteală la alegerile din 2016.

6 Thoughts to “Taloş garantează că USL nu se dezbină”

  1. Anonim

    A inviat fratele Talos, deputat de Corbeanca?

  2. Anonim

    DEPUTTATUL TURBO!!!!

  3. nae l.

    Talos , alaturi de cei mai mincinosi politicieni ai tarii,ne asigura ca USL nu se dezbina ! Cu ce-mi inbunatateste mie starea materiala , nemultumirea profunda, fata de faptul ca tara este practic neguvernata, poporul mintit , faptul ca USL,nu se va dezbina !!! Ba sa piara,nu doar sa se dezbine !!!

  4. nae l.

    Ilegitima-i actuala guvernare ce duce tara repede si sigur la faliment ! Ce magarii sustii, Talose !!!

  5. ...

    Liberalii au luat-o razna…Primesc in partid pe toti avortatii din .,PPDD,PNG,UNPR,PNTCD,PDL,etc.
    Se bucura precm cateii dar se scufunda cu tot cu Talos,Oros,Bancea,Capalnasiu,…..

  6. Viorel

    PSD este inca sependent de PNL daca doreste revizuirea constitutiei si regionalizarea.Asa ca mai repede face PONTA o noua rasucire dupa ce la pus pe CHIORUL sa-si linga BALELE..PNL are timp sa stea linistit asteptand sfarsitul COABITARII .

Leave a Comment