Sper ca zalauanii sa ma voteze si astfel sa le pot demonstra ca se poate face mai mult pentru orasul lor

Magazin Salajean 25 mai 2012 0

Sper ca zalauanii sa ma voteze si astfel sa le pot demonstra ca se poate face mai mult pentru orasul lor– spune dl Zamfir Branduse, candidat la Primaria Municipiului Zalau –

Domnule Zamfir Branduse, sunteti candidatul Partidului Romania Mare pentru Primaria municipiului Zalau. Ce ne puteti spune in aceasta calitate?

Intai de toate, va pot spune ca am preluat partidul de putina vreme, impreuna cu Viorel Stanca si ne-am luptat amandoi mult sa reorganizam filiala locala, in asa fel incat sa ne putem prezenta onorabil la alegerile locale din iunie. Dar, cu eforturi considerabile, am reusit sa refacem organizatiile din teritoriu si pe cea municipala si am putut depune liste complete de consilieri locali in mai mult de jumatate din localitatile judetului. In unele comune avem si candidat la Primarie.

Candidez la Primaria municipiului Zalau pentru ca sunt vechi zalauan si cred ca cunosc foarte bine realitatile orasului. Stiu ce le lipseste zalauanilor si, tocmai de aceea, am incercat in programul meu electoral sa ma pliez pe nevoile lor. Nu va ascund ca am stat de vorba cu multi zalauani si ca programul meu electoral este urmarea acestor discutii.

Care este structura programului dv electoral?

Mi-am fixat trei categorii de obiective: imediate, pe termen mediu de 2

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »