Social-democratul Ciprian Aurelian Antişan este noul viceprimar al oraşului Cehu Silvaniei

Aleşii din Cehu Silvaniei reuniţi, miercuri, 22 iunie, la ora 9, în şedinţa de constituire a Consiliului Local şi-au ales, miercuri dimineaţă, viceprimarul. Este vorba despre Ciprian Aurelian Antişan, ocupantul poziţiei a treia pe lista PSD. În vârstă de 35 de ani, Antişan este administratorul unei firme de construcţii.

Reamintim că în urma scrutinului din 5 iunie, fotoliul de primar al oraşului Cehu a fost câştigat de către Cheregi Ioan, candidatul UDMR, în timp ce funcţiile de consilieri au fost împărţite de UDMR (şase), PNL (patru), PSD (trei) şi UNPR (unul).

La şedinţa de miercuri dimineaţă au fost validaţi toţi consilierii, cu excepţia celui de la UNPR, întrucât situaţia financiară cu cheltuielile şi veniturile electorale ale formaţiunii politice nu fusese publicată în Monitorul Oficial până la ora şedinţei.

12 Thoughts to “Social-democratul Ciprian Aurelian Antişan este noul viceprimar al oraşului Cehu Silvaniei”

  1. TARANII

    No cehani , daca pana amu ati avut un primar de la tara amu aveti un primar „taran” , nesimtit si prost crescut . Dar nu ma mira ca este de la PSD !

  2. taranu

    No cehani , daca pana amu ati avut un viceprimar de la tara , amu aveti un viceprimar „taran” , nesimtit si prost crescut . Da daca e de la PSD nu ma mir ….

  3. Anonim

    cineva trebe sa faca jocu pentru udmr

  4. Anonim

    pe spatele alegatorilor pe care nu i intreaba nimeni ninic. Niciodata! Mai nerusinati ca astia fe s au infratit pe spinarea noastra, nici ca s a mai pomenit! Sobolani, nu altceva!

  5. rambo IV

    antisan copil barbos,i-a date de pe cal jos
    si spune cehanilor ce-i face cu banii lor,spunele cum i-ai fentat si centrala ai luat(cand erai consilier).
    a plecat TUTU si a venit MUTU.
    bafta la ciordit,Vei ca tu nu esti prieten cu seful politiei.

  6. cetatean al orasului

    Cum pe spatele alegatorilor? Pai nu asta au dorit? Toti au votat PSD si PNL , doar au stiut pe cine voteaza! Aveti ce meritati! Votati in continuare sau cei care doresc normalitate sa iasa la vot!

  7. cetatean al orasului

    Minunat!

  8. Cipri

    Felicitari Cipri! Mult succes si reusite in noua functie.

  9. Anonim

    cipri este un om excelent,emancipat,manierat bine crescut..de ce sunteti invidiosi,pentru ca daca nu era omul potrivit la locul potrivit nu era azi pe pozitia care este.nu poate nimeni sal arate cu degetul,merge cu capul sus si nu are nevoie sa fie prieten cu nici un sef a politiei daca nu vrea.cipri mult succes si peste patru ani sa devii primar,pentru ca meriti.tu te-ai ridicat prin munca si nu ca altii prin ciordeala si fatarnicii.coolaboreaza cu primarul care este un mare domn si om in sensul bun al cuvintului.sa nu uti niciodata satul de unde ai plecat

  10. Anonim

    ce inseamna invidia si ura pe care romani nu o lasa.ce aveti cu baiatul asta fiindca nu va fcut nimic,sa ridicat pe picioarele leui.lucrati si voi si veti avea ce va doriti.facetiva patroni cine va opreste.lasati rautatile fiindca veti da socoteala cu ele cind nici- nu va ginditi

  11. Adi USA

    M-ai bine Taran decat Un Prost ca tine!

Leave a Comment