Senatorul Végh Alexandru la „Rotisorul politic”

magazinsalajean 24 februarie 2013 1
Senatorul Végh Alexandru la „Rotisorul politic”

Un nou invitat la emisiunea „Rotisorul politic” de la Radio Transilvania Zalău, o emisiune realizată în colaborare cu Magazin Sălăjean: senatorul UDMR Végh Alexandru. „Rotisorul politic” a fost prima emisiune la care a participat senatorul sălăjean după alegerile parlamentare din decembrie 2012. În opinia fostului prefect, UDMR a avut o prestaţie bună la alegerile menţionate, având în vedere condiţiile de atunci, mai ales votul politic masiv îndreptat împotriva fostei puteri, UDMR fiind asimilată fostei puteri. Végh a apreciat ca nesemnificativă „concurenţa” celorlalte partide maghiare la alegerile parlamentare, lucru care demonstrează că UDMR rămâne principala voce politică a maghiarimii din România.
Cât priveşte bugetul pe 2013, senatorul a menţionat lipsa finanţării unor noi investiţii şi păstrarea restricţiilor din administraţie. Sălajul va avea un buget comparabil cu cel de anul trecut, dar, de exemplu, sumele pentru drumurile judeţene sunt total insuficiente. Végh a precizat că nu au fost acceptate amendamentele propuse de UDMR la Legea bugetului pe 2013, unul dintre ele vizând finanţarea tronsonului Borş – Suplac al Autostrăzii Transilvania, tronson pe care lucrările sunt destul de înaintate.
„Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat încredere şi să-i asigur că o să folosesc toată experienţa mea din administraţia publică pentru a adopta legi bune, potrivite pentru cetăţenii României şi pentru cetăţenii din Sălaj. Sigur, toate legile sunt importante, dar cumva legile care vizează autorităţile locale, societăţile comerciale, crearea de locuri de muncă pentru mine sunt prioritare”, a declarat senatorul Végh Alexandru. Emisiunea integral o puteţi viziona pe site-ul Magazin Sălăjean.

Daniel Săuca

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 27 februarie 2013 at 17:36 - Reply

    Sunt curios: dupa ce coboara de pe rotisor, va fi servit ca friptura de vita sau porc, evident in suc propriu! Dobanii stiu de ce?

Lasa un Raspuns »