Se strang semnaturi pentru demiterea lui Traian Basescu

Magazin Salajean 17 ianuarie 2012 0

Se strang semnaturi pentru demiterea lui Traian BasescuOpozitia a demarat campania de strangere de semnaturi pentru demiterea sefului statului.

Uniunea Social Liberala a demarat, in spatiul virtual, campania de strangere de semnaturi pentru demiterea lui Traian Basescu, prin crearea unui formular online in care romanii pot semna. Potrivit presedintelui PSD Salaj, Tiberiu Marc, acesta este primul pas al campaniei, urmand ca, in cel mai scurt timp, fiecare organizatie din tara sa cotinue demersul. Primul pas pentru inlaturarea preseditelui Traian Basescu a fost deja facut. USL a declansat o campanie de strangere de semnaturi, care se desfasoara deocamdata online. Actiunea este singura cale prin care mai putem pune presiune democratica pe actuala conducere a tarii, a mai spus Tiberiu Marc.

Presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu, sustine demersul USL, subliniind ca presedintele Traian Basescu si-a depasit in mai multe randuri atributiile stabilite de Constitutie, motiv pentru care trebuie inlaturat. In loc sa fie un mediator intre stat si cetateni, declaratiie lui Traian Basescu au rolul sa invrajbeasca pe toata lumea, este de parere Radu Capilnasiu.

De cealalta parte, presedintele PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, sustine ca solutia viabila pentru depasirea crizei este cea a dialogului, si nu solutiile virtuale. Nu stiu daca solutiile virtuale, imbratisate de USL, sunt cele asteptate de populatie. Solutia pe care PDL o vede pentru a depasi astfel de momente este cea a dialogului intre oamenii politici, indiferent de culoarea lor politica, a subliniat liderul PDL Salaj.

Formularul online este disponibil la http://uslonline.ro/petitie/.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »